Aliens vs. Predator (Special Survivor Edition)

ÚJ TERMÉK
7.590 Ft
Bruttó ár
ELÉRHETŐSÉG
nincs raktáron
Eladás leállítva
Termék kódja: 39113

SEGA 18 éven aluliak számára nem ajánlott és tiltott angol verzió

LEÍRÁS: Aliens vs. Predator (Special Survivor Edition) [XBOX 360]


A Rebellion, az eredeti 1999 – es Alien vs. Predator alkotói újból előrukkolt a klasszikus témával, most átdolgozott változatban. A középpontban ezúttal is az Alienek és a Ragadozó áll.
Válaszd az egyik vagy a másik fajt, esetleg bújj haditengerész bőrbe. A választás lehetőségét megkapod a single playerben is, de a multiplayerben jobban kiemelkednek az egyes típusok előnyei és gyengéi.
A történet a BG-386 bolygón játszódik, ahol az ottani bányászok felfedeznek egy sötét titkokat tartogató ősrégi piramist. A harcosok a galaxison keresztül elindulnak megvizsgálni a felfedezést, ám a piramis mélyén az évszázadokig tartó hibernációjából ébredezik a valaha látott legpusztítóbb erő.
 • Állig felfegyverezve bujkálni az árnyékban, fedezékekben, mert ha egyszer akcióba lépsz az űrbéli lények megtudják kivel is állnak szemben
 • Az Alien szerepében megtudod milyen a legrémisztőbb és legpusztítóbb lénynek lenni a világűrben, megtudod milyen a falakon és a plafonon közlekedni, hátulról orvul támadni,
 • A Predator (ragadozó), a nevéből is adódóan a vadászat mestere. A tapasztalatai mellett a fejlett technikát is használja, pusztító fegyverek, éjjellátók, stb. formájában.
  A Special Survivor Edition tartalma:
 • Gyűjtői Steelbook csomagolás
 • 4 multiplayer térkép – dokkok, bázis, gépek, kaptár

 • Aliens vs. Predator (Special Survivor Edition)
  katalógusba hozzáadva: 2010.10.18.

  Kapcsolódó termékek

  Vélemények: Aliens vs. Predator (Special Survivor Edition)

  Nincs vélemény a termékről.
  fizetési módok - támogatott fizetési módok és bankok