GP alkáli elem ULTRA PLUS AAA (LR03) 4BL

Bruttó ár
1.190 Ft
Nettó ár: 937 Ft
 
Termék kódja: 367426
GP

GP alkáli elem ULTRA PLUS AAA (LR03) 4BL [B1711]

GP Ultra Plus

Az alkáli elemek legnagyobb választéka működési időt tekintve a leginkább energiaigényes, maximális teljesítményt igénylő készülékekben jeleskedik. A hagyományos alkáli elemekhez képest akár 60%-kal több energiát szolgáltatnak. Ezeknek az elemeknek a teljesítménye akkor tűnik ki a legjobban, ha nagy és hirtelen áramfelvételű eszközökben használják, mint például: digitális fényképezőgépek, vakuk, MP3/MP4 lejátszók, távirányítós játékok. Ezek az elemek akár 10 évig is eltarthatók. Működési hőmérsékletük -20 °C és +54 °C között van.

A termékről

  • Akár 60%-kal több energia
    A GP Ultra+ alkáli elemek igazán erőteljes hajtómotort jelentenek az elektronika számára – akár 60%-kal több energiát tartalmaznak, mint a hagyományos alkáli elemek. Ezért még a leginkább energiaigényes készülékeket is életben tartják, méghozzá sokkal tovább, mint ahogyan azt megszokhatta. Szerelje fel lámpáját, meteorológiai állomását, orvosi segédeszközét vagy gyermeke kedvenc játékát olyan elemekkel, amelyekre támaszkodhat.

  • Kímélje meg pénztárcáját
    Az Ultra+ mikroceruzaelemekért egy kicsit többet kell fizetnie, de ahhoz képest, hogy mennyi ideig látják el energiával, biztosan pénzt fog keresni rajtuk. Sokkal kevesebbet fog használni, mint a hagyományos alkáli elemekből, így kíméli pénztárcáját és a környezetet. Például 15 órán át életre keltik a gyermek játékát, és 16 órán át gyújtják a lámpát.

  • Évek után is tele van energiával
    Az eldobható elemeket általában legfeljebb 5 évig javasoljuk tárolni. Ezt követően elvesztik tartósságukat, és megnő a szivárgás veszélye. A GP alkáli elemek újként 2 évvel tovább bírják.

  • Maximális védelem a szivárgások ellen
    Ezek a csúcskategóriás GP alkáli elemek szivárgásmentesek. Így használhatja őket, amíg elegendő erejük van a készülék áramellátásához anélkül, hogy szivárognának és az elektronika károsodna.

  • Az elemek szakértőitől
    A minőségi AAA elemek nem nőnek fákon. Létezésük mögött több éves kutatás, tapasztalt fejlesztők vezetésével, és egy modern gyártósor áll. A GP mindkettővel büszkélkedhet. Ennek köszönhetően évtizedek óta első osztályú minőségű elemekkel látja el Önt.

Fő tulajdonságok

  • Akár 60%-kal több energia, mint a hagyományos alkáli elemek esetében
  • Kémiai összetétele alkáli
  • Feszültség 1,5 V
  • Kategória/család Ultra Plus Alkaline

Technikai specifikáció
Elem mérete AAA
Elem feszültsége 1,5 V
Kémiai összetétel Alkáli
Töltés lehetősége Nem
Üzemi hőmérséklet -20 °C és +54 °C között
Kapacitás Nincs megadva
Súly 12 g
Méretek 10,5 × 44,5 mm

Csomag tartalma:

  • 4 db, blister
  • Dokumentáció


Értékelések GP alkáli elem ULTRA PLUS AAA (LR03) 4BL

Nincs vélemény a termékről.