American Truck Simulator: Kalifornia HU PC DVD

Bruttó ár
6.390 Ft
Nettó ár: 5.031 Ft
 
régóta nem kapható
Termék kódja: 344063
SCSHU feliratok
A játék aktív internetkapcsolatot és a Steam rendszerben történő aktivációt igényel!

American Truck Simulator: Kalifornia HU [PC DVD]

344063


Készüljön fel az American Truck Simulator játékban a nyugati parton való túlélésre az Euro Truck Simulator sorozat gyártóitól. Bemutatja egész Kalifornia helyszíneit, a játék olyannyira valósághű, hogy a játék kezdete előtt javasoljuk naptej használatát! :)

Az American Truck Simulator játék során egy bérelt sofőr bőrében találja magát, amely belép a helyi piacra, és a csúcsra kell jutnia, és az USA egyik legnagyobb fuvarszállítással foglalkozó céget szeretné megalapítani.

Amerikában  szép minden ami  nagy, és minden kamion. A jármű kiválasztásával, amely nagyobb mint az európai hasonmása, érzi a motor erejét, a széles, nyitott vidéket a sűrűn lakott vidéken. Az American Truck Simulator lélegzetelállító vidékeken és világhírű emlékműveken vezeti Önt át.

A játékmechanizmus az Euro Truck Simulator 2 játékmodellen alapul, egészen új funkciókkal gazdagított, tehát hihetetlen élményt nyújtanak.

Az adathordozón lévő játék bővíthető. A digitális verziótól eltérően sorozatszámmal rendelkezik, amely lehetővé teszi az American Truck Simulator: Arizona és American Truck Simulator: Nevada bővítményeinek letöltését.

  • Élje át Amerika legjobbjait, üljön a kormánykerék mögé, és hordja szét a rakományt.
  • Az American Truck Simulator átvezeti Önt egy lélegzetelállító vidéken, Észak-Amerika ikonikus emlékművein.
  • Válljon az utak királyává, lépjen be a helyi piacra, dolgozzon ki egy hatalmas szállítási társaságot az Egyesült államokban.

A játék aktív Internetkapcsolatot és a Steam kliensben való aktivációt igényel!



A cím a következő nyelveket tartalmazza:
HU feliratokEN szinkronDE feliratokCZ feliratokPL feliratok

Értékelések American Truck Simulator: Kalifornia HU

Nincs vélemény a termékről.