ArmA X (Anniversary Edition) PC DVD

Bruttó ár
9.090 Ft
Nettó ár: 7.157 Ft
 
régóta nem kapható
Termék kódja: 203770
505EN szinkron

ArmA X (Anniversary Edition) [PC DVD]

A csomag tartalmazza az ArmA: Cold War Assault, az ArmA: Armed Assault játékot az ArmA: Queen's Gambit datadisc - vel és az ArmA 2 játékot az ArmA 2: Operation Arrowhead, az ArmA 2: British Armed Forces és az ArmA 2: Private Military Company datadiscekkel.


ArmA: Cold War Assault
A II. világháború rémségeid szörnyűek. A Maldív - szigeteken hajnaltól napestig tartanak, amiknek Te magad is részese vagy. Minden elérhető eszközt fel kell használnod az arzenálodból, hogy túlélhesd a közeledő sötétséget. Victor Troska visszatér Nogovba, és úgy gondolja, hogy a háború fájdalmai már a múltéi. Azonban rémálmok gyötrik, amik akkor jelennek meg, amikor a katonai seregek megjelennek Nogov közelében.

  • Irányítsd a felfegyverzett katonákat
  • Több, mint 40 autentikus jármű és repülőgép
  • Magukkal ragadó kampányok és küldetések
  • LAN/Internet multiplayer
  • Hatalmas területek

    ArmA: Armed Assault
    Az Operation Flashpoint taktikai szimulátor folytatása új történettel tér vissza, ami Sahrani szigetén játszódik, ahol az amerikai katonák egy csoportja egy, az északi kommunista és a déli prodemokratikus seregek közötti katonai konfliktus közepén ragad. Az ArmA: Armed Assault minden szórakoztató elemet a rendelkezésedre bocsát, ami az Operation Flashpointban már bevált, sőt, még kicsivel többet is: realisztikus fegyvereket, rengeteg járművet, köztük repülőgépekkel és hajókkal, hatalmas, 400 négyzetkilométer nagyságú harcteret és több száz órányi szórakozást. Állj az egység élére, ami képes megállítani a diktátort!

  • Részletes és változatos környezet
  • Hatalmas harcmezők
  • Napszakok és az időjárás változása (beleértve az apályt és a dagályt, valamint a csillagok állását)
  • Hatalmas fegyver és járműválaszték
  • Különleges harci AI
  • Új sziget nagyvárosokkal és hozzáférési pontokkal
  • Új történettel rendelkező kampány, amit a valós élet inspirált, katonai stratégiával és politikával
  • Javított irányítás
  • Több, mint 60 játékos multiplayerben (+AI)
  • Pályaszerkesztő
  • Speciális effektek

    ArmA: Queen's Gambit

    Az első datadisc a harci szimulátorhoz, az ArmA: Armed Assaulthoz, ami két új történeti kampányt és új multiplayer küldetéseket kínál. Az első kampány, a Rahmadi Conflict, ami az eredeti játék fő kampányának valós befejezése. Masszív csaták a már ismert Rahmadi és az új Porto szigeteken.

    A másik - új - kampány a Royal Flush címet kapta és az eredeti konfliktus befejezése után 18 hónappal játszódik. tapasztalt zsoldosok egy csoportja olyan problémákat kell, hogy megoldjon, amiket a hadsereg már nem képes. Valami azonban bűzlik a melóval, amire természetesen a zsoldosok egy kicsit késve jönnek csak rá.

    Van még két multiplayer kampány is - Urban Raid és Battle of Porto. Az első egy kooperatív multiplayer forgatókönyv hat játékos számára, a másik pedig capture and hold játék akár 40 játékos számára Porto szigetén.



    ArmA 2

    A szimuláció egy ~230 négyzetkilométeres terepen játszódik, Csernoruszon, ahol a kommunista erők fegyverrel veszik át az irányítást a kis nép demokratikus vezetőitől és megpróbálnak csatlakozni Oroszországhoz. Az elűzött demokraták a NATO-hoz fordulnak segítségért, akik be is avatkoznak a konfliktusba. A grafika szinte fotorealisztikus lesz, a mesterséges intelligencia (mirco AI) külön 1 processzormagot igényel, ezért a futtatáshoz majd legalább kétmagos processzor lesz szükséges. A program hűen szimulálja a ballisztikát (lövedékek röppályái, különböző anyagokon való áthatolás stb.), környezeti hatásokat, valódi csillagképeket az éjszakai égbolton, apály-dagályt és még sok mindent. A legtöbb játékkal ellentétben itt nem külön, kis pályák vannak, hanem egyetlen hatalmas, részletesen kidolgozott, valódi adatokon alapuló terep amit a rendelkezésünkre álló 167 járművel is átszelhetünk. Lesz még továbbá 73 féle fegyver, és mivel a program erősen modbarát így folyamatosan özönleni fognak a rajongók által készített anyagok legyen az új fegyver, jármű, egységek vagy küldetések - amit a beépített küldetésszerkesztővel magunk is könnyedén készíthetünk.

    ArmA 2: Operation Arrowhead
    A történet három évvel az ArmA 2 történései után játszódik. Két fiktív környezet - Takistan és Zargabad (Afganisztán által inspirált) - kínál több, mint 220 négyzetkilométernyi területet a harcra. A felszerelés és a harci gépek az amerikai sereg eszközeire orientálódik, ami a kis ázsiai térségben igyekszik rendet tenni. Természetesnek vehető a valósághűségre helyezett hangsúly, a részletek kihangsúlyozása a harci eszközök területén. Olyan eszközök állnak rendelkezésedre, mint az MH - 47 Chinook, az AH - 64 Apache, az M3 Bradley, T - 55 tankok, BTR - 600 transzporterek és sok más.

    ArmA 2: British Armed Forces
    Két hónappal a szövetségesek Takistanban aratott győzelme után az új kormány igyekszik talpra állítani az országot. A NATO ebben segítséget nyújt nekik, a felkeléstől való félelmük miatt, amit a legyőzött takistani sereg megmaradt vezetősége tervez a hegyekben. Brit tengerészgyalogosok egy csoportja a hegyekben járőrözik Zargabad közelében, és parancsot kap ezeknek a felkelőknek a felkutatására.

    ArmA 2: Private Military Company
    Egy évvel azután, hogy a brit koalíciós erők sikerrel elnyomták a felkelést Takistanban a NATO egységei fokozatosan kivonulnak a térségből. A védelem terhe fokozatosan a privát katonai társaságokra hárul, minek következtében nő köztük a konkurencia és a feszültség is.

  • Értékelések ArmA X (Anniversary Edition)

    Nincs vélemény a termékről.