ArmA X (Anniversary Edition)

ÚJ TERMÉK
7.390 Ft
Bruttó ár
ELÉRHETŐSÉG
nincs raktáron
Bizonytalan beszerzési idő
Termék kódja: 203770

505 18 éven aluliak számára nem ajánlott és tiltott angol verzió

LEÍRÁS: ArmA X (Anniversary Edition) [PC DVD]


A csomag tartalmazza az ArmA: Cold War Assault, az ArmA: Armed Assault játékot az ArmA: Queen's Gambit datadisc - vel és az ArmA 2 játékot az ArmA 2: Operation Arrowhead, az ArmA 2: British Armed Forces és az ArmA 2: Private Military Company datadiscekkel.

ArmA: Cold War Assault
A II. világháború rémségeid szörnyűek. A Maldív - szigeteken hajnaltól napestig tartanak, amiknek Te magad is részese vagy. Minden elérhető eszközt fel kell használnod az arzenálodból, hogy túlélhesd a közeledő sötétséget. Victor Troska visszatér Nogovba, és úgy gondolja, hogy a háború fájdalmai már a múltéi. Azonban rémálmok gyötrik, amik akkor jelennek meg, amikor a katonai seregek megjelennek Nogov közelében.
 • Irányítsd a felfegyverzett katonákat
 • Több, mint 40 autentikus jármű és repülőgép
 • Magukkal ragadó kampányok és küldetések
 • LAN/Internet multiplayer
 • Hatalmas területek
  ArmA: Armed Assault
  Az Operation Flashpoint taktikai szimulátor folytatása új történettel tér vissza, ami Sahrani szigetén játszódik, ahol az amerikai katonák egy csoportja egy, az északi kommunista és a déli prodemokratikus seregek közötti katonai konfliktus közepén ragad. Az ArmA: Armed Assault minden szórakoztató elemet a rendelkezésedre bocsát, ami az Operation Flashpointban már bevált, sőt, még kicsivel többet is: realisztikus fegyvereket, rengeteg járművet, köztük repülőgépekkel és hajókkal, hatalmas, 400 négyzetkilométer nagyságú harcteret és több száz órányi szórakozást. Állj az egység élére, ami képes megállítani a diktátort!
 • Részletes és változatos környezet
 • Hatalmas harcmezők
 • Napszakok és az időjárás változása (beleértve az apályt és a dagályt, valamint a csillagok állását)
 • Hatalmas fegyver és járműválaszték
 • Különleges harci AI
 • Új sziget nagyvárosokkal és hozzáférési pontokkal
 • Új történettel rendelkező kampány, amit a valós élet inspirált, katonai stratégiával és politikával
 • Javított irányítás
 • Több, mint 60 játékos multiplayerben (+AI)
 • Pályaszerkesztő
 • Speciális effektek
  ArmA: Queen's Gambit

  Az első datadisc a harci szimulátorhoz, az ArmA: Armed Assaulthoz, ami két új történeti kampányt és új multiplayer küldetéseket kínál. Az első kampány, a Rahmadi Conflict, ami az eredeti játék fő kampányának valós befejezése. Masszív csaták a már ismert Rahmadi és az új Porto szigeteken.

  A másik - új - kampány a Royal Flush címet kapta és az eredeti konfliktus befejezése után 18 hónappal játszódik. tapasztalt zsoldosok egy csoportja olyan problémákat kell, hogy megoldjon, amiket a hadsereg már nem képes. Valami azonban bűzlik a melóval, amire természetesen a zsoldosok egy kicsit késve jönnek csak rá.

  Van még két multiplayer kampány is - Urban Raid és Battle of Porto. Az első egy kooperatív multiplayer forgatókönyv hat játékos számára, a másik pedig capture and hold játék akár 40 játékos számára Porto szigetén.


  ArmA 2

  A szimuláció egy ~230 négyzetkilométeres terepen játszódik, Csernoruszon, ahol a kommunista erők fegyverrel veszik át az irányítást a kis nép demokratikus vezetőitől és megpróbálnak csatlakozni Oroszországhoz. Az elűzött demokraták a NATO-hoz fordulnak segítségért, akik be is avatkoznak a konfliktusba. A grafika szinte fotorealisztikus lesz, a mesterséges intelligencia (mirco AI) külön 1 processzormagot igényel, ezért a futtatáshoz majd legalább kétmagos processzor lesz szükséges. A program hűen szimulálja a ballisztikát (lövedékek röppályái, különböző anyagokon való áthatolás stb.), környezeti hatásokat, valódi csillagképeket az éjszakai égbolton, apály-dagályt és még sok mindent. A legtöbb játékkal ellentétben itt nem külön, kis pályák vannak, hanem egyetlen hatalmas, részletesen kidolgozott, valódi adatokon alapuló terep amit a rendelkezésünkre álló 167 járművel is átszelhetünk. Lesz még továbbá 73 féle fegyver, és mivel a program erősen modbarát így folyamatosan özönleni fognak a rajongók által készített anyagok legyen az új fegyver, jármű, egységek vagy küldetések - amit a beépített küldetésszerkesztővel magunk is könnyedén készíthetünk.
  ArmA 2: Operation Arrowhead
  A történet három évvel az ArmA 2 történései után játszódik. Két fiktív környezet - Takistan és Zargabad (Afganisztán által inspirált) - kínál több, mint 220 négyzetkilométernyi területet a harcra. A felszerelés és a harci gépek az amerikai sereg eszközeire orientálódik, ami a kis ázsiai térségben igyekszik rendet tenni. Természetesnek vehető a valósághűségre helyezett hangsúly, a részletek kihangsúlyozása a harci eszközök területén. Olyan eszközök állnak rendelkezésedre, mint az MH - 47 Chinook, az AH - 64 Apache, az M3 Bradley, T - 55 tankok, BTR - 600 transzporterek és sok más.
  ArmA 2: British Armed Forces
  Két hónappal a szövetségesek Takistanban aratott győzelme után az új kormány igyekszik talpra állítani az országot. A NATO ebben segítséget nyújt nekik, a felkeléstől való félelmük miatt, amit a legyőzött takistani sereg megmaradt vezetősége tervez a hegyekben. Brit tengerészgyalogosok egy csoportja a hegyekben járőrözik Zargabad közelében, és parancsot kap ezeknek a felkelőknek a felkutatására.
  ArmA 2: Private Military Company
  Egy évvel azután, hogy a brit koalíciós erők sikerrel elnyomták a felkelést Takistanban a NATO egységei fokozatosan kivonulnak a térségből. A védelem terhe fokozatosan a privát katonai társaságokra hárul, minek következtében nő köztük a konkurencia és a feszültség is.

 • ArmA X (Anniversary Edition)
  katalógusba hozzáadva: 2012.01.31.

  Kapcsolódó termékek

  Vélemények: ArmA X (Anniversary Edition)

  Nincs vélemény a termékről.
  fizetési módok - támogatott fizetési módok és bankok