Armored Core for Answer Konzol típusa:

SZINTÉN ELÉRHETŐ Armored Core for Answer - XBOX 360
Bruttó ár
7.490 Ft
Nettó ár: 5.898 Ft
 
régóta nem kapható
Termék kódja: 36464
UbisoftEN szinkron

Armored Core for Answer [PS3]

  • A történet a távoli jövőben játszódik, amikor is a mértéktelen emberi terjeszkedés és a környezetszennyezés veszélybe sodorják a bolygó további egyensúlyát. Az embereken úrrá lesz a világvégétől való félelem. A League vállalatok egy katonai szuperhatalom, amely a világ infrastruktúráját irányítja, kézben tartja, valamint az emberiség legnagyobb részét légi közösségekbe, úgynevezett Cradle-ökbe kényszeríti a fertőzés elkerülése végett.

  • Van viszont egy ORCA névre keresztelt kemény mag, akik nem mások, mint elszánt ellenállók és továbbra is a szennyezett bolygó felszínén tengetik életüket, miközben egy hatalmas arzenált halmoznak fel azon célból, hogy lerohanják a League csaptait, és végleg megdöntsék annak hatalmát. Az egységek mozgósítása hatalmas mecha robotok segítségével fog végbemenni, ezt már nem volt nehéz kitalálni. A játékosoknak lehetőségük lesz támadó oldalt választani, tehát csatlakozhatnak akár a League-hez, akár az ORCA-hoz, de maradhatnak függetlenek is, minden a saját döntéseinkre lesz bízva.

  • Mi várható még? Hatalmas, epikus Boss Fight-ok, robot kusztomizáció, sok száz alkatrész segítségével, kétféle irányítási mód, amely a kezdő és a profi játékosokat is remekül kiszolgálja majd, illetve lehetőségünk lesz kooperációs online módozatokat is játszani a barátaink oldalán/ellen. Mindez tehát már csak egy hosszabb karnyújtásnyira van tőlünk, hiszen szeptemberben a mecha őrültek is megkapják az újabb löketüket. Képek egyelőre nem érkeztek, vadászunk rájuk szorgosan.

  • Értékelések Armored Core for Answer

    Nincs vélemény a termékről.