Army of Two: The 40th Day

SZINTÉN ELÉRHETŐ Army of Two: The 40th Day - XBOX 360
ÚJ TERMÉK
5.990 Ft
Bruttó ár
ELÉRHETŐSÉG
nincs raktáron
Átlag 1 hét beszerzési idő
Termék kódja: 37105

Electronic 18 éven aluliak számára nem ajánlott és tiltott angol verzió

LEÍRÁS: Army of Two: The 40th Day [PS3]

Az Army of Two Shanghaj metropoliszába helyezett folytatásában ismételten Rios és Salem bőrébe bújva billentjük hátsón a rosszfiúkat.


 • Az EA Montreal stúdiójában készült Army of Two nem lett volna több egy átlagos céllövöldénél, ha nincs egy kiválóan működő kooperatív játékmódja.

 • De van, így "Mi lett volna, ha...?" jellegű kérdéseknek jelen esetben nem sok értelme lenne, ezért inkább elegánsan továbbugrunk a már bejelentett folytatásra, ami Army of Two: The 40th Day címen lesz majd keresendő az üzletek polcain. Az UE3 grafikus motorra támaszkodó alkotás afganisztáni és afrikai helyszínek után egyetlen nagyvárosra, Kína legdinamikusabban növekvő metropoliszára fókuszál. A világ egyik legmodernebb városa a 40. Nap Iniciatíva ténykedései nyomán romokban hever, s terroristák uralják az utcákat.

 • Rios és Salem elválaszthatatlan párosára hárul a feladat, hogy megtisztítsák tőlük a várost, felszámolják a veszélyt, összekócolják az összeesküvők fogait, és mindemellett jó alaposan megtömjék a zsebüket és kövérre hízlalják bankszámlájukat. Hőseink ugyanis zsoldosok, s az Army of Two: The 40th Day eseményeinek bekövetkeztekor már saját vállalkozásuk képviseletében kínálnak meg ólomgaluskával mindenkit, aki ferde szemmel néz rájuk.

 • Army of Two: The 40th Day
  katalógusba hozzáadva: 2009.04.30.

  Kapcsolódó termékek

  Vélemények: Army of Two: The 40th Day

  Nincs vélemény a termékről.
  fizetési módok - támogatott fizetési módok és bankok