Assassin’s Creed (The Rebel Collection)

A héten több mint 5 ügyfél vásárolta meg
ÚJ TERMÉK
11.426 Ft
10.490 Ft
Bruttó ár
ELÉRHETŐSÉG
raktáron

1 szabad darab
Futárral a kézbesítés 9.27.2021
A beraktározás dátuma tájékoztató jellegű, a beszállítótól kapott információk alapján változhat.
Termék kódja: 404283

Utolsó frissítés időpontja: 2021.9.19. 13:45
Ubisoft18 éven aluliak számára nem ajánlott és tiltottcseh feliratok

LEÍRÁS: Assassin’s Creed (The Rebel Collection) [NSW]


Az Assassin's Creed: The Rebel Collection két akciódús játékot kínál az összes megjelent DLC-vel egyjátékos módban. Válj a Karib-tenger legfélelmetesebb kalózává az Assassin's Creed IV Black Flag játékban, majd válj a rettenetes assassin vadásszá az Assassin's Creed Rogue játékban!
Assassin's Creed IV Black Flag
1715-t írunk. A Karibikot kalózok uralják, akik saját köztársaságot hoztak létre, amely nem ismer semmiféle törvényt, és amelyben a korrupció, kapzsiság és az erőszak uralkodik.

Ezek között a kitaszítottak között és a fiatal Edward Kenway kapitány. Harcaival kiérdemelte a olyan legendák megbecsülését, mint Edward "Blackeard" Thatch. A harc azonban belevonta egy az assassinok és a templomosok közt zajló ősi háborúba, egy háborúba, amely mindent elpusztít, amit ezek a kalózok kiépítettek.


Legyen üdvözölve a kalózok aranykorában!
 • Válljon Edward Kenway karizmatikus karakterévé, annak ellenére, hogy ő a kalózok brutális kapitánya, akit az assassinok képeztek ki. Edward könnyedén vált át assassinok rejtett pengéjéből bármilyen új fegyverre.
 • Fedezze fel ezt a világot, a legnagyobb Assassin's Creed világát. Járjon be 50 egyedi helyszínt, Kingstontól Nassauig, ahol egy kalóz életét élheti át, amely tengerek mélyén fekvő hajóroncsok kirablását, templomosok gyilkolását, értékes állatok elejtését a dzsungelben, elveszett romok közti kincskeresést rejti magában.
 • Válljon az egész Karibi legfélelmetesebb kalózává. Vezényelje Kavka hajóját és kényszerítsen mindenkit félelemre és rettegésre, aki csak megtekinti azt. Utazzon és fosszon ki mindenkit, hogy Kavkát lőszerekkel és felszereléssel láthassa el, amely szükséges az ellenséges hajókkal való harcok során. A hajó fejlesztése a játékban való továbblépés során nagyon fontos. Támadjon meg egy masszív vitorláshajót, gyűjtse össze a hajó legénységét és induljon neki ennek a kalandnak.
 • Élje át ezt a valóságot, amely hátterében a kalózok állnak. Találja magát a Bahamákon olyan híres nevek között, mint a Blackbeard, Calico Jack, vagy Benjamin Hornigold és éljen át igazán feszült eseményeket, amelyek a kalózok aranykorát definiálta.
 • Harcoljon saját maga ellen, vagy működjön együtt barátaival ebben a kegyetlen és díjazott játékban akár több játékos számára is. Válasszon a karakterek széles köréből, harcoljon az egzotikus térképeken.

  Assassin's Creed Rogue
  Észak - Amerika, XVIII. század. A Franciaország és az Indiánok elleni erőszakos háború káoszát átvészelve Shay Patric Cormac, az assassinok fiatal tagja változásokon megy keresztül, amelyek az amerikai kolónia jövőjét örökre megváltoztatják. A tragikusan befejeződő veszélyes misszió után az assassinok Shay ellen fordulnak, végezni akarnak vele. Shay kizárva azok köreiből, akiket egykor testvéreinek tartott, az assassinok történetének legfélelmetesebb vadásza lesz.
  Az Assassin's Creed: Rogue az Assassin's Creed eddig legsötétebb fejezete. Shay karaktereként assassinből lassan assassin vadásszá transzformálódik át. Az assassinok elpusztítása iránti vágy New Yorkon át, vad folyókon, a messzi Észak-Atlantisz jeges vizeihez juttatja el.
 • Először az Assassin's Creed történelmében egy templomos szemszögéből éli át ezt a világot. Shay karaktereként játszhat, mely az assassin mester halálos képességein kívül további fegyverekkel is jól bánik.
 • Fegyverezze fel Shayt halálos puskával. Likvidálja ellenségeit speciális gránátokkal és töltényekkel.
 • Óvakodjon a rejtőzködő assassinok elől az Eagle Vison fejlesztett képességnek köszönhetően, amellyel állandóan kiértékeli környezetét és felfedi az assassin rejtekhelyeket, árnyékban, tetőkön vagy a tömegben.
 • Élje át Shay transzformációját assassinből templomossá, aki követője lesz egykori testvéreinek. Élje át azon eseményeket, melyek Shay útján történnek, és az assassin testvériség sorsát örökre megváltoztatják.
 • Hajózzon Morrigan hajóján, küzdje át magát az észak-amerikai jeges tengereken, és az amerikai folyókon. A játék az Assassin's Creed 4: Black Flag tengerészélményeire épít.
 • Védje magát az assassinoktól, akik hajójára igyekeznek feljutni, hogy megöljék a legénységét. Lépjen gyorsan, mielőtt túl sok emberét megölik.
 • Az új fegyverek, pl. az égő olaj, amely tűznyomot hagy maga után, és mellyel az ellenséges hajókat felgyújthatja, valamint Puckle gun félautomata ismétlőfegyver.
 • Jusson át a jégtakarón, fedezze fel a helyszíneket, esetleg használja a jéghegyeket fedezékül a tengeri harcai során.
 • Élje át a Sarkvidék jeges szeleit, jéghegyeit, ezt a tengeri játszóteret az Atlantisz északi részén.
 • New York City úgy van kialakítva, ahogy az a 18. századig létezett.

 • Assassin’s Creed (The Rebel Collection)
  katalógusba hozzáadva: 2019.11.13.

  Vélemények: Assassin’s Creed (The Rebel Collection)

  Nincs vélemény a termékről.