Assassin’s Creed: Valhalla

A héten 1 ügyfél vásárolta meg
SZINTÉN ELÉRHETŐ Assassin’s Creed: Valhalla - PS5Assassin’s Creed: Valhalla - PS4
ÚJ TERMÉK
22.856 Ft
11.590 Ft
Bruttó ár
Használt
8.790 Ft
Bruttó ár
ELÉRHETŐSÉG
külső raktáron
Szállítás egy héten belül
Termék kódja: 408244

Ubisoft18 éven aluliak számára nem ajánlott és tiltottangol verzió
 
A termék elérhető a bazárban is
Minden ilyen termék
100% működőképes és kipróbált:
  • A felvásárolt játék 100% működőképes és kipróbált
  • Doboza megvan, a lemez sérülésmentes
  • 12 hónap garancia
  • Az ár különbözet szerinti ÁFA-t tartalmaz
HASZNÁLT ÁRU (BAZÁR)
8.790 Ft
Elérhetőség külső raktáron


LEÍRÁS: Assassin’s Creed: Valhalla [XBOX ONE]


Az Ubisoft végre véget vetett a játékosok várakozásainak az Assassin´s Creed széria új darabjával kapcsolatban, és bemutatta az Assassin´s Creed Valhalla játékot.
A játékban Eivor karakterének szerepébe kerülünk, aki egy erős viking vezér. Általa vezetjük majd klánunkat Norvégia partjairól az új hazába, vagyis Angliába a 9. században. A játéktérkép magában foglal 4 angol királyságot és Norvégia egy részét.
A történet Európa sötét időszakában játszódik, amikor a Római birodalom elbukott, minden szétszakadt, és a vikingek fontos szerepet játszottak a világ újjáépítésében.
Karakterünket testre szabhatjuk, választhatunk férfi vagy női karaktert, kiválaszthatjuk a hajstílusát, tetoválásait, harci festéseit. A karakter létrehozása mélyebben kidolgozott úgy, ahogy a harcrendszer is, amely lehetővé teszi, hogy harcoljunk két fegyverrel, mint a fejszék, kardok, rejtett penge, vagy akár pajzsok, és vezethetjük saját egységünket is. Ellenségeink is különbözőek lesznek.
Az RPG mechanikákat tovább bővítik új irányokba, fejlődhetünk harcosként és vezérként is. Új képességek és felszerelések szerzése, településünk irányítása, új tagok felvétele a klánba, épületek építése és fejlesztése, ez mind része lesz a játéknak.
A játék újdonságai közé tartozik a vadászat, minijátékok - kockák, ivós játékok, hagyományos északi párbajok (Flyting), ami valami olyasmi, mint a rap párbajok. Hiszen minden harcosnak pihennie és kikapcsolódnia is kell.

Assassin’s Creed: Valhalla - XBOX ONE
Értékelve 4 az 5-ből 1 értékelés alapján
Assassin’s Creed: Valhalla
katalógusba hozzáadva: 2020.04.30.

Vélemények: Assassin’s Creed: Valhalla

od Szabó Imre 4 az 5 csillagból!01.08.2021
Teljes áron vettem a játékot, ami miatt sokat vártam tőle. Csalódtam. A játék grafikája lenyűgöző, stabil framerate sima Xbox One S-en is. Egyszer tölt -igaz elég hosszan - aztán az egész térképet bejárhatod. Izgalmas Boss harcok. Több mint 100 órás játékidő ha valaki erre vágyik akár 200 órát is el lehet vele tölteni. Na de jöjjön a kontra: a hosszan elnyújtott unalmas story mód. A feleslegesen bonyolult és szerteágazó skill fa. Én azt mondom a játék 7.5 pont a 10-ből. Lehetne jobb, de szolid a játékmenet.