Assassin’s Creed: Valhalla

SZINTÉN ELÉRHETŐ Assassin’s Creed: Valhalla - XBOX ONEAssassin’s Creed: Valhalla - PS4
ÚJ TERMÉK
26.666 Ft
11.290 Ft
Bruttó ár
ELÉRHETŐSÉG
várjuk a beérkezést, tervezett dátum
2021.09.20. (10 szabad darab)
Futárral a kézbesítés 9.21.2021
Termék kódja: 411558

Ubisoft18 éven aluliak számára nem ajánlott és tiltottangol verzió

LEÍRÁS: Assassin’s Creed: Valhalla [PS5]


Az Ubisoft végre véget vetett a játékosok várakozásainak az Assassin´s Creed széria új darabjával kapcsolatban, és bemutatta az Assassin´s Creed Valhalla játékot.
A játékban Eivor karakterének szerepébe kerülünk, aki egy erős viking vezér. Általa vezetjük majd klánunkat Norvégia partjairól az új hazába, vagyis Angliába a 9. században. A játéktérkép magában foglal 4 angol királyságot és Norvégia egy részét.
A történet Európa sötét időszakában játszódik, amikor a Római birodalom elbukott, minden szétszakadt, és a vikingek fontos szerepet játszottak a világ újjáépítésében.
Karakterünket testre szabhatjuk, választhatunk férfi vagy női karaktert, kiválaszthatjuk a hajstílusát, tetoválásait, harci festéseit. A karakter létrehozása mélyebben kidolgozott úgy, ahogy a harcrendszer is, amely lehetővé teszi, hogy harcoljunk két fegyverrel, mint a fejszék, kardok, rejtett penge, vagy akár pajzsok, és vezethetjük saját egységünket is. Ellenségeink is különbözőek lesznek.
Az RPG mechanikákat tovább bővítik új irányokba, fejlődhetünk harcosként és vezérként is. Új képességek és felszerelések szerzése, településünk irányítása, új tagok felvétele a klánba, épületek építése és fejlesztése, ez mind része lesz a játéknak.
A játék újdonságai közé tartozik a vadászat, minijátékok - kockák, ivós játékok, hagyományos északi párbajok (Flyting), ami valami olyasmi, mint a rap párbajok. Hiszen minden harcosnak pihennie és kikapcsolódnia is kell.

Assassin’s Creed: Valhalla
katalógusba hozzáadva: 2020.09.21.

Vélemények: Assassin’s Creed: Valhalla

Nincs vélemény a termékről.