Assassin’s Creed Chronicles

SZINTÉN ELÉRHETŐ Assassin’s Creed Chronicles - XBOX ONEAssassin’s Creed Chronicles - XBOX ONEAssassin’s Creed Chronicles - PS4Assassin’s Creed Chronicles - PS4
ÚJ TERMÉK
6.590 Ft
Bruttó ár
ELÉRHETŐSÉG
nincs raktáron
Átlag 1 hét beszerzési idő
Termék kódja: 200034

Ubisoft 15 éven aluliak számára nem ajánlott  EN szinkron

LEÍRÁS: Assassin’s Creed Chronicles [PC DVD]

200034
Figyelje a három assassin történetét a bosszúról, büntetésről és megváltásról.

Az Assassin's Creed Chronicles elvezeti önt három civilizációba és történelmi korba, a Ming dinasztiát is beleértve, Sikhov birodalomba, amely Indiában és Oroszországban háborúra készül a Nagy októberi revolúció vége felé.

Assassin's Creed Chronicles: China
Assassin's Creed Chronicles: China az 1526-s Kínában játszódik, amikor a Ming dinasztia kezd összeomlani.  Ön Shao Junként a kínai testvériség utolsó assassinjaként visszatér hazájába, hogy véres bosszút álljon. A legendás Ezio Auditore által kiképezve, Shao Jun elszánt bosszút állni és a szétesett testvériséget felújítani.

Assassin's Creed Chronicles: India
Az Assassin's Creed Chronicles: India az 1841-s Sikhov és Kelet-Indiai társaság közti konfliktusról szól. Amikor megjelenik a Templomosok mestere, aki valamikor az assassinek rendjébe tartozott, Arbaaz Mirnek ki kell derítenie miért jött, valamint ellopni tőle egy tárgyat, megvédeni barátait és a szeretőjét.

Assassin's Creed Chronicles: Russia
Az Assassin's Creed Chronicles: Russia az 1918-s Oroszországban játszódik. Nikolai Orelov családjával együtt elmenni készül, de a kötelessége egy utolsó feladat teljesítésére kötelezi az assassinok felé. Be kell jutnia a házba, ahol a császári család van rabságban a bolsevikokkal és ellopnia az  ereklyéket,  melyekért az assasinok és a templomosok harcoltak egymással több évszázadon keresztül. Feladata teljestése után a császár gyerekeinek meggyilkolásának lesz szemtanúja, de Anastasia hercegnőt  sikerül megmentenie.
  • Akár az Assassin's Creed rajongója hosszú ideje, akár kezdő játékos, az Assassin's Creed Chronicles lehetővé teszi kideríteni, hogy mi tette ezt a játékot minden idők egyik legtöbb díjjal ellátott videójátékává. Minden fejezet egy új kezdet, megismerteti Önt az Assassin's Creed világának egyedi hősével, egy eddig még soha sem látott környezetben.
  • Az Assassin's Creed Chronicles 2.5D-ben hozza el Ön számára az izgalmat. Fedezzen fel, rejtegessen, kerülje el a leleplezést. Változtassa meg ellenségeit. Találja meg célját, likvidálja és tűnjön el.
  • Az Assassin's Creed élményhez hasonlóan a mozgás szabadsága itt is lényeges. Akár a veszély elől menekül, akár akadályokat küzd le, vagy lopakodva mászik, igazán assassinként érzi a mozgás szabadságát.
  • Amennyiben nem sikerül észrevéthetetlennek maradnia, ellenségeit még így is legyőzheti. Minden assasin fegyverek széles skálájával van ellátva, különféle felszerelésekkel, képességekkel, amely minden élményt egyedivé tesz.
  • Váltson át az elölnézetből, a háttérre, válasszon szükség szerint különféle utakat. Nyisson meg új utakat, teljesítsen missziókat, gyűjtsön elrejtett ereklyéket, vagy válassza a céljához vezető lehető leggyorsabb utat.
A cím a következő nyelveket tartalmazza:

 EN szinkron  CZ feliratok  PL feliratok
Assassin’s Creed Chronicles
katalógusba hozzáadva: 2011.08.31.

Kapcsolódó termékek

Vélemények: Assassin’s Creed Chronicles

Nincs vélemény a termékről.
fizetési módok - támogatott fizetési módok és bankok