Assassin's Creed 2 (Game of the Year Kiadás) XBOX 360

Bruttó ár
5.590 Ft
Nettó ár: 4.402 Ft
 
régóta nem kapható
Termék kódja: 40092
UbisoftEN szinkron

Assassin's Creed 2 (Game of the Year Kiadás) [XBOX 360]



A helyszín Olaszország, azon belül leginkább Velence, az időpont pedig 1476. Miután ez majdnem 300 évvel az első rész után van, így Altair karakterét egyszerűen nem lehetett áthozni. Az időutazónk által megszállt új hős egy főnemes, név szerint Ezio Auditore de Firenze, aki - származása miatt - elődjénél jóval előnyösebb helyzetből indul.

Először is saját fegyvertára van, ahol tonnaszámra találjuk a különböző gyilkoló eszközöket, pajzsokat, páncélokat. A jelek szerint sajnos az első részben tapasztalt utazási mizéria ezúttal sem változik, vagyis minden egyes alkalommal ugyanúgy el kell lovagolnunk a szomszéd városba, faluba. Szerencsére azonban "kicsit" bővültek az utazási lehetőségeink, hiszen Ezio tud úszni is, de pénzének és befolyásának köszönhetően eljut Leonardo da Vinci műhelyébe is, ahol használhatjuk a repülő szerkezetét is.

De olyan történelmi személyiségek is az utunkba kerülnek, mint Caterina Sforza vagy Machiavelli. Természetesen új világhoz új ellenfelek társulnak, így elméletileg a második részben szereplő őrök okosabbak lesznek, mint elődeik. Például ezúttal nem lesz elég, ha egy pillanatra elvesztenek szem elől minket, mire mi beugrunk egy szalmabálába, hiszen az okosabb AI elkezdi szép tüzetesen átvizsgálni az egész környéket és bizony beleszurkál abba a bálába is.

Minden ellenfélnek lesz egy gyenge pontja, ahol nagyobb sebzést vihetünk be neki és ezúttal saját fegyverét is ellene fordíthatjuk. Érdemes lesz azonban ezúttal valóban kerülni a feltűnést és az odaugrik - leszúrom - elfutok módszer sem lesz alkalmazható, hiszen ilyenkor a fejszések vagy az íjászok pillanatok alatt 5-10 gyilkoló eszközt hajítanak belénk.

A Game of the Year Edition tartalma:

  • Battle of Forli DLC
  • Bonfire of the Vanities DLC
  • 3 bónusz titkos helyszín: Palazzo Medici, Santa Maria dei Frari és Arsenal Shipyard

  • Értékelések Assassin's Creed 2 (Game of the Year Kiadás)

    Nincs vélemény a termékről.