Assetto Corsa Competizione

A héten 1 ügyfél vásárolta meg
SZINTÉN ELÉRHETŐ Assetto Corsa Competizione - XBOX ONE
ÚJ TERMÉK
14.812 Ft
11.590 Ft
Bruttó ár
ELÉRHETŐSÉG
raktáron

több mint 5 db
Kézbesítés dátuma 1.20. vagy 1.22.
Termék kódja: 409040

Utolsó frissítés időpontja: 2021.1.19. 06:45
505minden korosztály számára ajánlottangol verzió

LEÍRÁS: Assetto Corsa Competizione [PS4]


Az Assetto Corsa Competizione egy teljesen új, hivatalos GT World Challenge játék PS4 és Xbox One konzolok számára. 24 szabadalmazott jármű, amely 11 versenypályán használható, mindegyiket a GT3 bajnokságból vették át a Sprint, Endurance és Spa 24 órás futamokból, single és multiplayer módban is. KUNOS Simulazioni a mestere az autentikus autóverseny szimulátorok megújításának, amelyek új szabványt hoznak a realizmus terén a foto-realisztikus időjárási körülményekkel, éjszakai pályákkal és mozgásanimációval.
 • Versenyezz, mint egy valódi GT World Challenge versenyző a gumik, a futómű konfigurálási lehetőségével, motorbeállításokkal és más lehetőségekkel együtt.
 • Minden nyomot lézeres szkennelés technológia segítségével hoztak létre, amely a realizmus egy új szintjét nyújtja a konzolos autóversenyzős szimulátorok terén.
 • Új fair-play értékelési rendszer (tisztességes játékosok jutalmazása), szilárd eredménygenerálás, rendszeres kihívások és real-time online ranglista.
 • A karrier, bajnokok versenyei és szabad vezetés módok teljes, testre szabható játékélményt kínálnak, amelyek kielégíthetik az összes játékost, az abszolút kezdőket és a haladó versenyzőket is. Hardverek egész sorával kompatibilis: gamepadektől kezdve a profi kormányszettekig.
 • A teljes cut scene animációk, beültetve a versenyekbe, box kiállásokba és versenyzőcserékbe, a valóban autentikus versenyélményt segítik.
  Assetto Corsa Competizione tartalma:
 • Intercontinental GT Pack - A DLC négy kultikus nemzetközi körversenyt kínál négy különböző kontinensről - Kyalami Grand Prix (Dél-Afrika), Suzuka (Japán), Laguna Seca (USA) és Mount Panorama (Új-Dél-Wales Ausztrália). Aki birtokolja ezeket a pályákat, az kibővíti a GT szériát az Intercontinental GT Challenge-re a Pirellitől, és új vezetési élményeket szerezhetnek a Lasersan technológiával finoman reprodukált exkluzív felületek segítségével, amely rendkívüli pontosságot tesz lehetővé, és a nyomok részletes reprodukálását. Az Intercontinental GT Pack DLC szintén hozzáad több, mint 45 új járművet, 30 új csapatot és 50 új versenyzőt, együtt a teljesen új játékmódokkal a való életből - Intercontinental GT Challenge a Pirellitől. Ez a DLC a nyár végén válik elérhetővé.
 • GT4 Pack - DLC, amely ezen a nyáron válik elérhetővé +10 új GT4 jármű.
 • British Pack - DLC, amely 3 új ikonikus körversenyt kínál, amelyek kiegészítik a hét versenyből álló brit GT bajnokságot, és ezen a télen válik elérhetővé.

  Az Online multiplayer mód PlayStation Plus előfizetést igényel!

  Az Online multiplayer mód aktív internetkapcsolatot igényel!

 • Assetto Corsa Competizione - PS4
  Értékelve 5 az 5-ből 1 értékelés alapján
  Assetto Corsa Competizione
  katalógusba hozzáadva: 2020.06.10.

  Vélemények: Assetto Corsa Competizione

  Nincs vélemény a termékről.