Assetto Corsa

SZINTÉN ELÉRHETŐ Assetto Corsa - PS4Assetto Corsa - PC CD-KEY
ÚJ TERMÉK
7.990 Ft
Bruttó ár
ELÉRHETŐSÉG
raktáron

kevesebb mint 5 db
Kézbesítés várható dátuma 9.20.
Termék kódja: 348583

Utolsó frissítés időpontja: 2018.9.18. 15:55
505 minden korosztály számára ajánlott  angol verzió

LEÍRÁS: Assetto Corsa [XBOX ONE]

A Kunos Simulazioni stúdió történelmének alapja több automobil gyártó számára a szoftvermodellek egységeinek készítésében a precizitás és a tökéletesség. Ezzel érkezik az Assetto Corsa szimulátor otthoni konzolra.

Assetto Corsa növeli a szimuláció szintjét, a verseny realitására törekszik, lézerpontossággal, a jármű vezérlésétől kezdve, egésszel a lézerrel mért pályáig. Az Assetto Corsa több mint 90 nagy teljesítményű gépjárművet jelent, mind a gyártó megszállott részletességével. A lézertechnológiának köszönhetően az Assetto Corsa játék a pontosság legmagasabb szintjével érkezik, mindegyik vezérlésre , valós adatok és telemetria alapján készült. A játék 24 pályabeállítást, 16 legendás kört, fejlett fizikai enginet tartalmaz, amely az elity motorsport praktikus tapasztalatai felhasználásával készült, szimulátorokon eddig még nem látott reális aspektusait és elemeit is magába foglalja. Elérhető single és multiplayer módban is, a módosítások a játékosok számára lehetővé teszik a vezetés és a gépjárművek módosítását, minden gépjármű beállítható, hogy igazíthassa versenystílusához.


  • Több mint 80 automobil, mind a legelőkelőbb gyártóval közreműködve.
  • Olyan legendás szakaszokat tartalmaz, mint a Silverstone Circuit, Monza és a Nürburgring-Nordschleife, mind a Laser Scan technológia segítségével készült.
  • Driver Assist lehetővé teszi a játékosok számára a vezérlővel, vagy a támogatott versenykormánnyal való versenyzést.


Assetto Corsa
katalógusba hozzáadva: 2016.03.21.

Vélemények: Assetto Corsa

Nincs vélemény a termékről.