Asterix & Obelix XXL (Romastered) Konzol típusa:

SZINTÉN ELÉRHETŐ Asterix & Obelix XXL (Romastered) - PS4Asterix & Obelix XXL (Romastered) - PS5Asterix & Obelix XXL (Romastered) - XBOX ONE
Bruttó ár
12.390 Ft
Nettó ár: 9.756 Ft
 
Termék kódja: 412265
MicroidsEN szinkron
 
Szeretél megtakarítani 2.700 Ft ? Ezt a terméket használtként is árusítjuk 9.690 Ft-ért

Asterix & Obelix XXL (Romastered) [NSW]

Tisztelt Vásárlók! Az adott termékleírás javítása folyamatban van, az esetleges pontatlanságokért elnézést kérünk!
Amennyiben a fenti okból kifolyólag a termékleírásban valami nem egyértelmű az Ön számára, úgy kérjük a további információkért a rendelés leadása előtt vegye fel a kapcsolatot az ügyfélszolgálattal!
Az Asterix & Obelix XXL: Romastered örök klasszikus! Ideje elkészíteni egy varázsitalot, és csatlakozni a világhírű gallokhoz ebben a kalandfrissített verzióban, mintha egy varázselixírbe esett volna! A grafika és a filmzene is teljesen újraszerkesztésre került, és újratervezett animációk kerültek a játékba, valamint néhány teljesen új játékelem is. Ez a "Romastered" 100% -os kiadása biztosan kellemes meglepetéseket hoz minden vaddisznóvadász számára! A sorozatban megszokott módon a játékosok kedvük szerint válthatnak a két gall között! A globális fejlesztés mellett a játék 4 új játékmódot hoz az asztalra, amelyek tovább fokozzák a játékélményt. A "Parkour" mód nagy kihívást jelent. Homokóra üzemmód Galov sebesség szerelmeseinek. "Extrém" mód a legbátrabb gallok számára, akik kihívást jelentenek. Végül, a hab a vaddisznón, a negyedik új játékmód, a "Retro" néven, egyetlen gombnyomással válthat az eredeti grafika és az újraszerelt verzió között. Próbálja ki a játékot, mintha 2003-ban lett volna. A híres falu nem védekezett. Az összes falusit elrabolták, és a rómaiak mostantól az egész világon fogva tartják őket! Indítson mentőakciót Asterix-szel, Obelix-szel és a hűséges Dogmatix-szel, és látogasson el a normandiai (Görögország), Helvetia és Egyiptom területére a szükséges megállóval Rómában. Ha felszabadítani akarja a Getafix-et, a Panacea-t, a Cacofonix-ot és minden barátjukat, akkor minden ellenséggel meg kell küzdenie ezen az úton: a rómaiakkal, a kalózokkal és még a vikingekkel is!

Értékelések Asterix & Obelix XXL (Romastered)

Nincs vélemény a termékről.