ASUS ROG Claymore 2 (ROG RX RED), US layout

Bruttó ár
92.190 Ft
Nettó ár: 72.591 Ft
 
régóta nem kapható
Termék kódja: 424008
ASUS

ASUS ROG Claymore 2 (ROG RX RED), US layout [90MP01W0-BKUA00]

A ROG Claymore II úgy készült, hogy még használat közben is békét teremtsen. A felső burkolat szálcsiszolt alumíniumból készült az első osztályú érzet és a fokozott tartósság érdekében, és minden fő alkatrészt a minimális alapterületet szem előtt tartva terveztek. A mellékelt mágnesesen rögzíthető csuklótámasz puha műbőrrel párnázott a kényelmes és fényűző érzés érdekében. Ennek a csuklótámasznak a szépsége azonban nem csupán bőrt hordoz magában. Kialakítása igazi problémát old meg az igényes felhasználók számára.

clay_opierka


Fénysebesség

Mind a fő billentyűzet, mind a numerikus billentyűzet ugyanazt a hihetetlen gépelési érzést nyújtja a ROG RX optikai mechanikus kapcsolók teljes készletének köszönhetően. Az elterjedt konstrukciókban a fémérintkezők közötti elektromos kapcsolat, amely a billentyű lenyomásakor jön létre, a billentyűleütés regisztrálására szolgál. Egyszerűnek hangzik, de szükségszerűen van egy időszak, amely alatt az elektromos jel egy ideig változni fog, amíg megbízhatóan be- vagy kikapcsolt állapotba kerül.

clay_speed


A szinte nulla késleltetés biztosítása érdekében a ROG RX optikai mechanikus kapcsolók infravörös fénysugarat használnak, amely egy gomb megnyomásakor eléri az érzékelőt. Ezek a kapcsolók kiküszöbölik a fémérintkezőket, azok ugrási áramköreit és a kapcsolódó késleltetéseket, így jelentős előnyhöz juthat a csata hevében.

A ROG RX optikai mechanikus kapcsoló dugattyús kialakítása üreges, négyzet alakú tengelyt használ. Mindegyik kulcs négy sarokoszlopon keresztül csatlakozik a dugattyúhoz. Ez a kialakítás stabilizálja a fedelet és a kulcsszárat a sima és biztonságos gombnyomás érdekében, ami minden vezérlőerőt az elsődleges fel és le löketre irányít. Az X stabilizátor minden billentyű alatt tovább javítja az egyensúlyt, az RGB LED pedig a billentyűzet közepén biztosítja az összes billentyűlegend egyenletes elárasztását. Minden ROG RX optikai mechanikus kapcsoló élettartama 100 millió gombnyomás a hosszú és megbízható működés érdekében.

clay_spi


Szabaduljon meg a kábelektől

A ROG Claymore II vezetékes és vezeték nélküli 2,4 GHz-es csatlakozási lehetőségeket kínál. A válaszidő mindössze 1 ms vezeték nélküli módban, amely ugyanazt az azonnali választ kínálja, mint a normál kábeles módban. A levehető kábel USB Type-C portot használ, és egy további USB Type-A port is elérhető más asztali perifériákhoz. A teljes feltöltéssel a ROG Claymore II akár 100 órát is kibír vezeték nélküli módban kikapcsolt világítás mellett vagy akár 40 órát bekapcsolt világítás mellett. Az USB-C gyorstöltési technológiának köszönhetően a beépített 4000 mAh-s akkumulátor akár 18 órányi használatot biztosít, és az Aura háttérvilágítása már 30 percnyi töltés után kikapcsol, ha vészhelyzetben van.

A témáról szólva, a Clauraore Aura Sync RGB LED világítás minden egyes kulcshoz konfigurálható, és az Armory Crate szoftverrel szinkronizálható a kompatibilis rendszerkomponensekkel és perifériákkal. A bal felső sarokban található ROG logó és a mellette lévő négyszintű akkumulátor töltöttségjelző teljes mértékben integrálódik az Aura jelenlegi billentyűzet-világítási sémájába. Az Aura Sync-et vezeték nélküli billentyűzet módban is beállíthatja.

clay_koniec


  • Play It Your Way: A levehető numerikus pad a 80%-os billentyűzet mindkét oldalára rögzíthető, hogy megfeleljen a személyes játékstílusnak és játékbeállításoknak.
  • ROG RX optikai mechanikus kapcsolók: Az RX Red és az RX Blue kapcsolók központi világítással rendelkeznek, és egyenletes, nem ingadozó billentyűleütéseket biztosítanak szinte nulla késleltetéssel.
  • Csatlakozás késedelem nélkül: Nagyon gyors, 1 ms-os válaszadás vezetékes és 2,4 GHz-es vezeték nélküli módban egyaránt.
  • Kiváló akkumulátor-üzemidő: A 4000 mAh-s akkumulátor akár 43 órányi használatot biztosít (teljes méretben bekapcsolt lámpákkal), a billentyűzet pedig beépített LED-es akkumulátor állapotjelzővel rendelkezik.
  • Gyors töltés és USB átmenet: Egyszerű váltás a gyors USB-C® töltés és az A típusú USB-átvitel között.
  • Intuitív vezérlés: Négy teljesen testreszabható billentyűparancs és egy integrált hangerőszabályzó a numerikus billentyűzeten.
  • Wireless Aura Sync: Szinkronizált fényeffektusok – akár vezeték nélküli módban is.
  • Ergonomikus dizájn: Levehető mágneses csuklótámasz a kényelmes játékért.

    clay_hlas


    Technikai specifikáció:
  • Layout: US
  • Kapcsolók: Optikai mechanikai kapcsoló ROG RX RED, Optikai mechanikai kapcsoló ROG RX BLUE
  • Csatlakozás: USB 2.0, RF 2,4 GHz
  • Méret (teljes / TKL): 100%
  • Világítás: LED diódák RGB
  • AURA Sync: Igen
  • Anti-Ghosting: 100% anti-Ghosting
  • USB jelentési sebesség: 1 000 Hz
  • USB átmenet: Igen, teljes funkció

    clay_zaver


  • Értékelések ASUS ROG Claymore 2 (ROG RX RED), US layout

    Nincs vélemény a termékről.