Gamer egér ASUS ROG Spatha X

Bruttó ár
47.390 Ft
Nettó ár: 37.315 Ft
 
Termék kódja: 435809
ASUS

Gamer egér ASUS ROG Spatha X [90MP0220-BMUA00]

Vezeték nélküli játékos egér, Asus ROG Spatha X, kétmódusú csatlakozással (vezetékes / 2,4 GHz) mágneses töltőállvánnyal, 12 programozható gombbal, speciálisan hangolt ROG 19 000 dpi érzékelővel, exkluzív Push-Fit kapcsolókkal, ROG mikrokapcsolókkal, ROG Paracord és Aura RGB világítás szinkronizálással

Miért válasszam az Asus ROG Spatha X játékos egeret?

  • Programozható 12 gombos kialakítás fejlett testreszabási lehetőségekkel.
  • Nagyobb rugalmasság – játsszon vezetékes vagy vezeték nélküli RF 2,4 GHz-es módban.
  • Csúcskategóriás optikai érzékelő 19 000 dpi felbontással és 1 000 Hz lekérdezési frekvenciával 2,4 GHz-en és vezetékes módban.
  • Akár 67 órás akkumulátor-üzemidő vezeték nélküli módban kikapcsolt RGB-vel.
  • Exkluzív dugaszolható kapcsolóaljzatok, amelyek beállítják a kattintási erőt és meghosszabbítják az egér élettartamát.
  • A ROG mikrokapcsolók egyenletes kattintási erőt és 70 millió kattintás élettartamot biztosítanak.
  • Forgógombos mechanizmus a gyorsabb és érzékenyebb egérkattintáshoz.
  • A DPI On-The-Scroll zökkenőmentes precíziós beállításokat tesz lehetővé.
  • A ROG Paracord gyors és sima siklást biztosít.
  • Exkluzív Armory Crate szoftver a beállítások intuitív konfigurálásához.


Teljesítsd a parancsot a csatában

Szálljon harcba a ROG Spatha X-el. Ez a vezeték nélküli játékegér kétmódusú csatlakozást kínál, amely lehetővé teszi a vezeték nélküli játékot 2,4 GHz-es RF-en vagy hagyományosan vezetékes USB-C kapcsolaton keresztül. A speciálisan hangolt 19 000 dpi-s érzékelő lehetővé teszi az ellenfelek gyors, rendkívüli precizitásának leküzdését, a 12 programozható gomb pedig gondoskodik arról, hogy minden parancs kéznél legyen. A ROG Spatha X emellett fel van szerelve exkluzív nyomógombos dugaszolható kapcsolókkal, ROG mikrokapcsolóval, Aura Sync RGB-vel és mágneses töltődokkolóval.



Csatlakozás két módban

A két mód közötti csatlakozás lehetővé teszi, hogy kedve szerint játsszon. A ROG SPATHA X az RF 2,4 GHz-es kapcsolatot használja nagy adatátviteli sebességgel, hogy biztosítsa a parancsok pontos követését a játékban. Ha az akkumulátor lemerült, egyszerűen csatlakoztassa vezetékesen, és folytassa a harcot töltés közben, anélkül, hogy elveszítené a reakcióképességét vagy a teljesítményét.



Akár 12 programozható gomb

A ROG Spatha X 12 programozható gombja számtalan parancsot tesz a tenyerébe, míg a hat oldalsó gomb úgy van elrendezve, hogy a ROG ikonikus szemére hasonlítson. Az egyes gombok elhelyezését gondosan átgondoltuk, hogy könnyen elérhető legyen, és mindegyiket úgy tervezték, hogy tapintható kattintási érzést, valamint intuitív és érzékeny működést biztosítson.



Fejlett energiamegoldás

A ROG Spatha X fenomenális akkumulátor-üzemidőt kínál, így akár 67 órányi játszást biztosít teljes feltöltéssel. Ha pedig lemerült az akkumulátor, mindössze 15 percnyi töltés elegendő USB-C-n keresztül vagy a töltőbázison keresztül, hogy akár 12 órányi intenzív vezeték nélküli játékot biztosítson.



Armory Crate

Az Armory Crate egy fejlett perifériakonfigurációs eszköz, amely széleskörű vezérlést kínál. Az intuitív felhasználói felület segítségével könnyedén hangolhatja a ROG Spatha X-et játékstílusának megfelelően – módosíthatja a teljesítmény- és felületkalibrációs beállításokat, program- és térképgombokat, testreszabhatja a fényeffektusokat stb. Még a hardveres statisztikákat is figyelemmel kísérheti az adatok elemzéséhez játék közben.





Technikai specifikáció

Csatlakozás: Wireless RF 2.4 GHz, Wired USB Wireless RF 2.4 GHz, Wired USB
Szenzor : Optikai Lézeres
Max DPI: 19,000 dpi 8,200 DPI
Üzemidő (kikapcsolt RGB-vel): 67 óra 33 óra
Micro Switch: ROG mikrokapcsoló 70 millió kattintás élettartamával Omron kapcsoló 20 millió kattintás élettartamával
Programozható gombok: 12 12
Dedikált DPI gombok: 4 szint, állítható 2 szint, állítható
DPI On-The-Scroll: Igen Nem
Exkluzív Push-Fit aljzat kialakítás: Igen Igen
Forgógombos mechanizmus: Igen Nem


Méretek és súly
  • 89 x 137 x 45 mm (egér)
  • 81 x 141 x 22 mm (dokk)
  • 168g


  • Értékelések Gamer egér ASUS ROG Spatha X

    Nincs vélemény a termékről.