Atari Hits 2006

ÚJ TERMÉK
6.590 Ft
Bruttó ár
ELÉRHETŐSÉG
nincs raktáron
Bizonytalan beszerzési idő
Termék kódja: 36853

Atari 15 éven aluliak számára nem ajánlott angol verzió

LEÍRÁS: Atari Hits 2006 [PC DVD]


A csomag tartalmazza a Desperados 2: Cooper’s Revenge, a Neverwinter Nights, a Rollercoaster Tycoon 3, a Boiling Point: Road to Hell, a Marc Ecko’s Getting Up: Contents Under Pressure, az Act of War: Direct Action, a Fahrenheit és a GTR 2: FIA GT Racing Team játékokat.

Desperados 2: Cooper’s Revenge
Új-Mexikó, 1881, az a kor, mikor a Rosszak igazán rosszak voltak, és a Jók 1883. Amerika egy távoli, kopár terület, ahol a fukarság és az erőszak már sok telepes életébe került. Kövesd Cooper-t és barátait, akik egy Indián legenda nyomába szegődnek, és fedezd fel Cooper múltjának rég eltemetett titkait.

Neverwinter Nights
Az izgalmas egy- illetve a számtalan többjátékos módok teszik a Neverwinter Nights-ot kihagyhatatlanná. A Forgotten Realms (a Dungeons & Dragons 3.kiadásának szabályaival) világában, Neverwinter városa a Wailing Death, egy borzasztó pestis áldozatává vált. A falu kalandorainak Waterdeep varázslatos teremtményeire van szüksége, hogy megállítsák a járványt, ám összeesküvés és árulás állnak útjukban...

Rollercoaster Tycoon 3
A RollerCoaster Tycoon 3 egy teljes értékű 3D játék, ami egy vidámpark megfigyelését teszi lehetővé több szemszögből, helyszínről is. Építsd hullámvasutat és próbáld is ki azt. Teszteld milyen hatással lesz majd a látogatókra. Új világítási rendszer is megjelenik a játékban, ami új dimenziókat ad a park számára és pirotechnikai effektek létrehozását is lehetővé teszi.
 • Javított irányítás és pályaépítés
 • Új megvilágítási rendszer, romantikus napnyugták, tüzijátékok
 • Egyedi látogatók, mind kinézetükben, mind kedvenc attrakciójukat tekintve
 • Még több hullámvasút és attrakció
 • SandBox mód, határtalan költségvetéssel
 • 5 téma: Generic, Spooky, Western, Adventure és Sci-Fi
 • Forgatókönyv szerkesztő, ami lehetővé teszi a tartalmak megosztását

  Boiling Point: Road to Hell
  Kevin Myers valamikor a francia idegenlégióban szolgált, és most Kolumbiába utazott megkeresni a nővérét Maggiet, aki egy riport miatt utazott oda és már több, mint egy hete nem adott életjelt magáról. Kevinnek minden erejére szüksége lesz, hogy kideríthesse mi történt a testvérével, és hogy ő maga is túlélje a kalandot. A kutatás közben nem csak el kell merülnie a környezetben, és meg kell fejtenie mi is rejtőzik a titokzatos Xenus mögött, de találkoznia is kell a helyi fegyveres erőkkel.

  A játékban nincsenek szintek. Van eleje és vége, amik között szabadon mozoghatsz a területen belül, ami kb. 25 x 25 kilométer nagyságú. A távolságokat nem feltételenül gyalogosan kell megtenned, bármilyen járművet használatba vehetsz, az autótl a helikopterig.

  A játék nem akciójáték RPG elemekkel, hanem igazi akció RPG keverék. A játék célja nem az öldöklés, hanem Kevin testvérének megtalálása. Emberekkel kell elbeszélgetned, információkhoz kell jutnod. Egyik karakter sincs ellenségesként definiálva, mindannyian az adott szituáció alapján viszonyulnak hozzád. A törvény, a maffia, a terroristák, az indiánok, a rablók és a CIA érdekei találkoznak a játékban. Az egyikük felé mutatott viselkedésen megmutatkozik a többi fél feléd való viselkedésén. Ne felejtsd el: pénzért (majdnem) mindent megvehetsz.

  A fegyverek és a járművek hiteles kidolgozásúak. Cca 20 fegyver közül választhatsz, amik ereje kiegyanlített. Természetesek az egyes emberi testen található találati zónák is. Az engine figyeli, hogy az ellenfeleid láthatnak-e, hallhatnak-e Téged, és aszerint reagálnak a jelenlétedre.
 • Nincsenek szintek a játékban
 • Szabadon mozoghatsz a 25 négyetkilométernyi játéktéren
 • Hat fegyveres testület: kormány, terroristák, drogmaffia, indiánok, banditák és a CIA
 • Használható járművek, helikopterek, terepjárók, tankok
 • Részeletes interaktív világ
 • Realisztikus reakciók és mozdulatok

  Marc Ecko’s Getting Up: Contents Under Pressure
  A Contents Under Pressuret igen nehéz kategorizálni. A játék kombinálja a párbajokat, a kalandjáték elemeit és néha bizony lopakodni, rejtőzködni is kell. A játék alapját egy meglepő történet adja a közösségből kizárt Traneről, aki a művészi alkotásaival próbálja beteríteni az egész politikailag korlátolt New Radis várost.

  A helyzet azonban fokozatosan megválozik. Az egyszerű falfirkászból az egy nézetet valló emberek csoportjának vezetője válik, ami később forradalomba torkollik. A játék közben Trane bőrében sokszor fogsz azonnali reakciót megkövetelő helyzetbe kerülni, ahol szükséged lesz a reflexeidre, a pontos mozdulataidra a politikailag provokatív tagek fújása közben. De vigyázz a veszélyes helyeken veszélyes ellenfelek leselkednek Rád.
 • A főhősnek a népszerű hip-hop előadó, Talib Kwelim kölcsönözte a hangját
 • A harcrendszer kombinálja az ökölharcot, a rúgásokat és az egyéb harci technikákat
 • 20 küldetés a város 11 pontján
 • Graffitik készítése
 • Halkan, lopva megközelíthető ellenfelek

  Act of War: Direct Action
  A játék egy ijesztő jövőképet fest le: Néhány év múlva a Földön súlyos energiakrízis üti fel a fejét. A földgáz és az olaj ára az egekbe szökik, a nyugati világ pedig hatalmas gazdasági problémákkal küzd. Egyetlen amerikai cég van, amelyik képes megküzdeni a krízissel: a Trans Global Energy (TGE), amely így monopolhelyzetbe kerül. A vállalat azonban hamarosan terroristák célpontjává válik, így elkerülhetetlen egy speciális egység létrehozása, amelynek feladata a támadók felkutatása és megsemmisítése. A küldetés végrehajtása azonban nehezebb, mint ahogy hangzik, a nyomok ugyanis az egész glóbuszt behálózzák és minél közelebb kerülnek az üldözők az üldözöttekhez, annál nagyobb fenyegetésnek van kitéve a világ. A végső összecsapás azonban elkerülhetetlen.

  Fahrenheit
  Az étkezőben különös gyilkosság történik. A gyilkos hétköznapi férfi. Fogalma sincs róla ki az áldozata... De ez nem egyedi eset. Egész New Yorkban rendes emberek ölik sorra a számukra teljesen ismeretleneket. Az egyetlen kapcsolat a gyilkosságok között az, hogy mindegyik ugyanolyan rituális elemekkel bír.

  Legyél te a négy kulcsember, hogy saját szájízed szerit alakítsd a történetet! A gyilkos Lucas Kane. A tüzes nyomozó: Carla Valenti. A new yorki rendőrség nyomozója: Tyler Miles és gyilkos testvére, a pap: Markus Kane. Fedezd fel az igazságot! Miért ölted meg? Mi vett rá hogy ezt tedd? Ki irányítja a gyilkosságokat?

  Ez egyedülálló lehetőség, hogy elmenekülj a rendőrség elől, és elrejtőzz magad elől. Üdvözlünk egy újfajta játékban...

  GTR 2: FIA GT Racing Team
  Több, mint 140 autót és 34 különböző pályát fog tartalmazni. A vezetésoktató mód segítségével pedig, az amatőr játékosokból is vérprofi autóversenyzőt fog faragni a játék a készítők szerint. Az elsőrészben megszokott vezetést könnyítő segítségek maradtak, ilyen például a fékrásegítés vagy kipörgés-gátló. Misem természetesebb, hogy a törésmodellezés megint magasfokon kihasználja a jelenkor grafikai határokat. Az első részhez képes már billentyűzettel is élvezhető a játék, de a tapasztalatok alapján mindenképpen egy jobb minőségű kormány ajánlott.

  FONTOS! A szoftver másolásvédelemmel van ellátva. Bizonyos dvd- vagy virtuális meghajtókkal kompatibilitási problémák lehetnek, ami azt eredményezheti, hogy a játék nem indul el.

 • Atari Hits 2006
  katalógusba hozzáadva: 2010.08.09.

  Kapcsolódó termékek

  Vélemények: Atari Hits 2006

  Nincs vélemény a termékről.
  fizetési módok - támogatott fizetési módok és bankok