ATV Offroad Fury 4

ÚJ TERMÉK
8.490 Ft
Bruttó ár
ELÉRHETŐSÉG
nincs raktáron
Bizonytalan beszerzési idő
Termék kódja: 21407

Sony minden korosztály számára ajánlott angol verzió

LEÍRÁS: ATV Offroad Fury 4 [PS2]

Legyen az quad, buggy, motor stb. : szinte minden outdoor jármű képviselteti magát az ATV Offroad Fury 4-ben.

 • Kavarogjon az a porfelhőahátad mögött, ugrass rámpáról, csinálj trükköket a levegőben és imádkozz, hogy a túloldalon a megfelelő helyen landolj... Nincs nagyobb kihívás és nem érezhetsz nagyobb adrenalinszintet: ez az ATV racing világa.

 • Az ATV Offroad Fury 4 az első a sorozatban, ahol motorral, kamionnal vagy akár buggival is versenyezhetsz. Nyilván a méretek és teljesítmények függvényében minden járműnek megvan a maga előnye és hátránya: pl. motorral könnyű befarolni egy kanyarba, de a levegőbe emelkedve bizony könnyebb elveszteni az egyensúlyt - a buggy-k vmeg leginkább a saras, kanyargós pályákon érzik jól magukat.

 • A játék legnagyobb erénye a célja. A számos járműnek megfelelően rengeteg pálya közül válogathatsz, hogy aktuális versenystílusodnak legjobban passzolót választhasd. A supercross és rallycross versenyek a kisebb tömegű gépeknek ideálisak (quad, motor), de a nehézfiúknak is egyaránt megfelelnek (kamionok, buggy-k). Találsz még fedett pályákat és freestyle arénákat is, amelyek hatalmas rámpáival és ugratóival igazi csemege a motorosok illetve quadosok számára - itt lehet megmutatni, ki milyen trükkre képes!

 • Az ún. "Point to Point" versenyek vizuálisan is különlegest élméynt nyújtanak azáltal, hogy maga a verseny a világ jól ismert pontján zajlik, jól felismerhető környezetben. A helyszínek száma és varióciója magas, nemcsak egyetlen útvonal létezik, ezért jópár próbára lesz szükséged, mire kitapasztalod a leggyorsabb nyomvonalat. Szerencsére minden útvonal színnel jelölt - a kék leginkább a széles járműveknek, a piros a motorok és quadok ideálja, persze egy kis rizikóért cserébe.

 • Összesen 72 teljesen különböző pályát találsz. Ha még ez sem elég, akkor a pályaszerkesztővel a saját ízlésenek és tudásodnak megfelelőt építhetsz.

 • A "Story" módban női vagy férfi zölfülűként kezdesz, majd szép fokozatosan válhatsz a bolygó legkeményebb versenyzőjévé. Utad során szponzor megállípodásokat nyerhetsz amellyel vásárolhatsz vagy tuningolhatod járműveidet; ez egyszerűen elengedhetetlen, ha lépést akarsz tartani a többiekkel. A tuning jól összehasonlítható módon történik, széles választékban változtathatod meg a jármű tulajdonságát.

 • Ha meguntad az egyszemélyes játékot, kipróbálhatod tudásod a többiekhez mérten a számos multiplayer mód segítségével. Akár 4 versenyző is küzdhet egymással az osztott képernyőn, míg online módban akár 8-an is dagaszthatják a sarat. Az online tournamentek és az USB headsetes chat mind-mind színesebbé teszik a játékot. A "Community section"-ben az üzenőfalakhoz férsz hozzá, a barátok listája és a versenyzői tabella mellett.

 • Órákat lehet a sárban és kanyarokban vezetve eltölteni a ATV Offroad Fury 4 világában. A számos jármű és a tunninglehetőségek együttesen számtalan variációt bitzosítanak - s ha ehhez hozzávesszük a rengeteg pályát is... Szerintünk az egyik legjobb arcade racing játék, amely eddig megjelent PlayStation 2-re.

 • ATV Offroad Fury 4
  katalógusba hozzáadva: 2007.08.03.

  Kapcsolódó termékek

  Vélemények: ATV Offroad Fury 4

  Nincs vélemény a termékről.
  fizetési módok - támogatott fizetési módok és bankok