Away: The Survival Series [PS4] - BAZÁR (használt termék)

Bruttó ár
9.490 Ft
Különbözet szerinti ÁFA 0%
 
Termék kódja: 451374
Perp

Away: The Survival Series [PS4] - BAZÁR (használt termék)

Tisztelt Vásárlók! Az adott termékleírás javítása folyamatban van, az esetleges pontatlanságokért elnézést kérünk!
Amennyiben a fenti okból kifolyólag a termékleírásban valami nem egyértelmű az Ön számára, úgy kérjük a további információkért a rendelés leadása előtt vegye fel a kapcsolatot az ügyfélszolgálattal!
a játék megvásárolva, 100%-ban működőképes és tesztelt csomagolás sérülésmentes, közepes karcmentes szerződéses garancia 12 hónap


Új termék leírása:

Sikló ernyőzz át a fák között, harcolj a veszélyes ragadozók ellen, és fedezd fel a gyönyörű környezetet, amikor elindulsz a nagy útra, hogy megmentsd a családod.
  • Utazás a vadonba : Kövesd a fiatal kis állat történetét, hogy megmentse családját. Kalandjaid hatalmas tájakon vezetnek át, miközben felfedezed az élettel teli, vibráló világot. Vigyázz azonban a rád váró veszélyekre!
  • Rejtett titkok: Prejdite sa svetom a dokončite hlavný príbeh, alebo sa vyberte mimo vyšliapaných chodníkov a pustite sa do vedľajších úloh, aby ste odhalili skryté tajomstvá tohto odvážneho nového sveta.
  • Boj alebo let: Navigálj a világban és fejezd be a fő történetet, vagy térj le a kijelölt útról, és kezdj mellékszereplő küldetésekhez, hogy felfedezd ennek a bátor új világnak a rejtett titkait.
  • Elbűvölő zenei környezet: Merülj el Mike Raznick, a BBC Planet Earth II és a Life című dokumentumfilm díjnyertes zeneszerzője és hangrendezője varázslatos AWAY zenekari filmzenéjében.


  • Értékelések Away: The Survival Series [PS4] - BAZÁR (használt termék)

    Nincs vélemény a termékről.