Back 4 Blood [PS4] - BAZÁR (használt áru)

Bruttó ár
3.190 Ft
Különbözet szerinti ÁFA 0%
 
Termék kódja: 436109
Warner

Back 4 Blood [PS4] - BAZÁR (használt áru)

Tisztelt Vásárlók! Az adott termékleírás javítása folyamatban van, az esetleges pontatlanságokért elnézést kérünk!
Amennyiben a fenti okból kifolyólag a termékleírásban valami nem egyértelmű az Ön számára, úgy kérjük a további információkért a rendelés leadása előtt vegye fel a kapcsolatot az ügyfélszolgálattal!
A játék beváltható, 100%-ban működőképes és tesztelt csomagolás sérülésmentes, közepes karcmentes szerződéses garancia 12 hónap


Új termék leírása:

A foglyok elleni háború kellős közepén vagy. A halálos élősködők egykori emberi gazdatestei félelmetes lényekké változtak, amelyek célja, hogy felfalják a civilizáció maradványait. Az emberiség vége után rád és barátaidra vár a feladat, hogy harcba szálljatok az ellenséggel, kiirtsátok azokat, akik a világon vannak, és visszaszerezzétek a világot. Küzdjetek végig egy kooperatív történetkampányon 4 játékos számára, ahol együtt kell dolgozni, hogy túléljétek az egyre nagyobb kihívást jelentő küldetéseket. Játssz akár 3 barátoddal online, vagy menj egyedül, és vezesd a csapatodat a csatában! Válassz 8 testreszabható tisztítószer, valamint számos halálos fegyver és tárgy közül, amelyekkel stratégiailag fel tudsz állni a folyamatosan fejlődő ellenséggel szemben. Játssz a barátaiddal vagy ellenük pvp-ben! Legyél takarító, vagy cserélj oldalt, és játssz félelmetes lovasként! Mindkét fél egyedi fegyverekkel, képességekkel és előnyökkel rendelkezik.


Értékelések Back 4 Blood [PS4] - BAZÁR (használt áru)

Nincs vélemény a termékről.