Baldur’s Gate 3 [PS5] - BAZÁR (használt termék)

23.590 Ft
22.190 Ft
Különbözet szerinti ÁFA 0%
 
régóta nem kapható
Termék kódja: 471483
Spike

Baldur’s Gate 3 [PS5] - BAZÁR (használt termék)

Tisztelt Vásárlók! Az adott termékleírás javítása folyamatban van, az esetleges pontatlanságokért elnézést kérünk!
Amennyiben a fenti okból kifolyólag a termékleírásban valami nem egyértelmű az Ön számára, úgy kérjük a további információkért a rendelés leadása előtt vegye fel a kapcsolatot az ügyfélszolgálattal!
a játék megvásárolva, 100%-ban működőképes és tesztelt csomagolás sérülésmentes, közepes karcmentes szerződéses garancia 12 hónap


Új termék leírása:

A játék japán nyelvű borítóval érkezik, maga a játék angol nyelvű (szöveg és hang).

A játékról

A Divinity: Original Sin 2 alkotóitól egy következő generációs RPG érkezik a Dungeons & Dragons világába.

Gyűjtsétek össze a csapatot, és térjetek vissza a Forgotten Realmsba, a közösség és az árulás, az áldozat és a túlélés, és az abszolút hatalom csábításának történetében. Az agyadba ültetett parazitákból származó titokzatos képességek ébrednek benned. Ellenállsz, és a sötétséget magad ellen fordítod? Vagy elfogadod a korrupciót, és a végső gonosz leszel?

Kľúčové vlastnosti

  • Válassz identitást
    Válassz 12 osztály és 11 faj közül a D&D Player's Handbookból, és alkosd meg saját identitásodat, vagy játssz Origin hősként kézzel készített háttérrel. Bárki legyél is, kalandok, zsákmányok, csaták és a romantika elkísér majd az elfeledett birodalmakon át és azon túli utazásaidra. Kalandozz online négyfős társaságban!

  • Kiterjedt történet
    Szörnyeteggé változol, hatalmad nő, ami segíthet túlélni, de fizetni kell érte. Végső soron a legnagyobb erősséged a csoporton belül kialakult bizalom köteléke lehet. Az ördögök, istenségek és a baljós idegen erők közötti konfliktusban együtt fogjátok meghatározni az Elfelejtett Birodalmak sorsát.

  • Új generációs RPG
    Az új Divinity 4.0 motorral épített Baldur's Gate 3 soha nem látott szabadságot biztosít a felfedezéshez, kísérletezéshez és interakcióhoz egy virágzó, karakterekkel, veszélyekkel és megtévesztésekkel teli világgal. Egy látványos filmes történet minden eddiginél közelebb visz a karaktereidhez. Az árnyak által átkozott erdőktől a varázslatos barlangokon át egészen a hatalmas városig, Baldur's Gateig a tetteid határozzák meg a kalandodat, de a döntéseid határozzák meg az örökségedet.

  • Online többjátékos mód akár négy játékos számára
    A játék lehetővé teszi, hogy egyesítsük erőinket a harcban, és egyszerre támadjuk az ellenséget, vagy osszuk meg a csoportot, hogy mindegyikük kövesse a saját feladatait és programjait.




FIGYELMEZTETÉS! Ez a játék nem minden korosztály számára megfelelő tartalmat tartalmazhat. Általános felnőtteknek szóló tartalmat tartalmaz, és tartalmazhat meztelenséget vagy szexuális tartalmat.

Trailer

Értékelések Baldur’s Gate 3 [PS5] - BAZÁR (használt termék)

Nincs vélemény a termékről.