Banjo-Kazooie: Nuts & Bolts HU

ÚJ TERMÉK
8.990 Ft
Bruttó ár
Használt
6.890 Ft
Bruttó ár
ELÉRHETŐSÉG
nincs raktáron
Bizonytalan beszerzési idő
Termék kódja: 36491

Microsoft 7 éven aluliak számára nem ajánlott cseh feliratok
 
A termék elérhető a bazárban is
Minden ilyen termék
100% működőképes és kipróbált:
 • A felvásárolt játék 100% működőképes és kipróbált
 • Doboza megvan, a lemez sérülésmentes
 • 12 hónap garancia
 • Az ár különbözet szerinti ÁFA-t tartalmaz
HASZNÁLT ÁRU (BAZÁR)
6.890 Ft
Elérhetőség raktáron

LEÍRÁS: Banjo-Kazooie: Nuts & Bolts HU [XBOX 360]

 • Elsőként 2006-ban mutatták be a legendás hírű angol fejlesztőcsapat, a Rare legújabb mászkálós kalandjátékát. Ez a kizárólag Xbox 360-ra megjelenő játék számos újdonságot kínál a sorozat szerelmeseinek, de új megismerőinek egyaránt. A két főszereplő, Banjo a medve, és Kazooie, a hátizsákjában élő madár, akik már régóta küzdenek a gonosz Gruntilda ellen. Ebben a részben felbukkan a Játékok Ura, aki egyszer és mindenkorra el akarja dönteni, hogy ki legyen a világ, vagyis Spiral Mountain tulajdonosa és egyeduralkodója. Éppen ezért létrehoz egy sor világot, és elviszi hőseinket Showdown Town-ba, a főhadiszállásra, majd elindul a verseny. Banjo és Kazooie igyekszik megoldani a különböző kihívásokat, míg Gruntilda célja, hogy megakadályozza őket ebben. Ehhez nemcsak saját képességeit, de gonosz robotjait is beveti.

 • A Banjo-Kazooie: Nuts & Bolts nem tradícionális mászkálós játék, óriási hangsúly van ugyanis a játékos által épített járműveken. A játék világai, pályái hatalmasak, a feladatokat pedig "gyalogosan" nem lehet megoldani. Éppen ezért alkatrészeket kell gyűjtögetni, majd azokból járműveket kell készíteni, és azokkal indulni a kihívásokon. A járművek bármilyenek lehetnek, földi, légi vagy vízi csodák egyaránt, és csak a játékos fantáziájára van bízva, hogy nézzenek ki és hogyan működjenek. Ehhez a Rare egy könnyen kezelhető, háromdimenziós szerkesztőprogramot rakott a játékba. Összesen körülbelül 20% a hagyományos mászkálás, éa 80% a járműves akció. Összesen több, mint 1600 alkatrész gyűjthető össze a játék során, köztük karosszéria elemek, motorok, kerekek, szárnyak, propellerek, üzemanyag tartályok és természetesen fegyverek is.

 • Ám a játék ennek ellenére nem erőszakos, inkább színes, változatos, és nagyon szórakoztató. A különböző világok pedig gondoskodnak a változatos kihívásokról és feladatokról. A Rare rajongóinak, de a gyűjtögetős, mászkálós és kreatív játékok kedvelőinek is ajánlható a Banjo-Kazooie: Nuts & Bolts.

 • Banjo-Kazooie: Nuts & Bolts HU
  katalógusba hozzáadva: 2008.10.18.

  Kapcsolódó termékek

  Vélemények: Banjo-Kazooie: Nuts & Bolts HU

  Nincs vélemény a termékről.
  fizetési módok - támogatott fizetési módok és bankok