Batman: The Telltale Series Konzol típusa:

SZINTÉN ELÉRHETŐ Batman: The Telltale Series - PS4Batman: The Telltale Series - XBOX ONEBatman: The Telltale Series - XBOX 360Batman: The Telltale Series - NSW
Bruttó ár
6.790 Ft
Nettó ár: 5.346 Ft
 
Termék kódja: 355284
WarnerEN szinkron

Batman: The Telltale Series [PS3]

Tisztelt Vásárlók! Az adott termékleírás javítása folyamatban van, az esetleges pontatlanságokért elnézést kérünk!
Amennyiben a fenti okból kifolyólag a termékleírásban valami nem egyértelmű az Ön számára, úgy kérjük a további információkért a rendelés leadása előtt vegye fel a kapcsolatot az ügyfélszolgálattal!
Lépjen be Bruce Wayne kibaszott punciba ebben a sötét, erõszakos történetben, és fedezze fel a Sötét Lovag választása hatalmas és mélyreható következményeit. Batman szerepében találkozol klasszikus szövetségeseivel és ellenségeivel, és Bruce-ként megtudhatja, mit jelent a szuperhõs kabátja mögé rejtõ ember. Batman: A Telltale sorozat olyan Season Pass albumként kerül piacra, amely tartalmazza az elsõ epizódot és garantálja a hozzáférést a fennmaradó négy epizódhoz, amely késõbb letölthetõ lesz. Ebben a reális és brutális történetben a The Walking Dead: A Telltale Games Series olyan kinyilatkoztatásokat készít, amelyek megszakítják a Brucov-világot és a korrupt Gotham City törékeny stabilitását. Döntse el Gotham City sorsa. Döntse el Bruce Wayne sorsát és a sötét személyiség sorsát, Batman. A döntéseid lenyûgözõ új fejezeteket írnak le az ipari playboy és a törvény önmeghatározó õre összetett életében. Szerezd meg a játékot és légy elsõ az új epizódokhoz!  Vedd fel Bruce Wayne-t ebben a sötét és erõszakos történetben.  A játék egy Season Pass album formájában jön létre, amely tartalmazza a történet elsõ epizódját, amely garantálja a nyereséget a sorozat 4 további epizódjában. Ahhoz, hogy minden epizódot megkapjon, a játékhoz internet-kapcsolat szükséges.

Értékelések Batman: The Telltale Series

Nincs vélemény a termékről.