Batman: Arkham Knight (Special Edition)

ÚJ TERMÉK
11.590 Ft
Bruttó ár
ELÉRHETŐSÉG
nincs raktáron
Bizonytalan beszerzési idő
Termék kódja: 354668

Warner 18 éven aluliak számára nem ajánlott és tiltott angol verzió

LEÍRÁS: Batman: Arkham Knight (Special Edition) [XBOX ONE]

354668 A Batman: Arkham Knight játékban a dijakkal eláttot Arkham trilógia végkifejletéhez érkezik. Exkluzívan nextgen konzolra kifejlesztett Batman: Arkham Knight játékban egy egyedileg megtervezett Batmobile verzió jelenik meg. A türlemetlenül várt legendás gépjármű és az Arkham sorozat játszhatóságának kombinációja igazi, maximális és teljes Batman élményt nyújt, ahol az utcákon keresztül történő üldözés során megismerheti egész Gotham Cityt. A kirobbanó befejezésben Batman a város legnagyobb veszélyével találkozik, melyet megfogadott, hogy megvéd, mivel Scarecrow visszatér, hogy Gotham City gonosztevőit egyesítse és Batmant egyszer és mindenkorra tönkretegye.

 • Élje át ezt a teljes Batman élményt, melyben a Sötét Lovagja belép az Arkham trilógia zárófejezetébe. Válljon a világ legjobb nyomozójává a Batomobil segítségével, ill. olyan ikonikus képességek segítségével, mint a FreeFlow Combat, stealth akció, törvényszéki kivizsgálás és navigáció. Több harci mozdulat, high-tech berendezés áll rendelkezésére, mint eddig bármikor. Batman dobócsillagot, drótkötél kilövő pisztoly, míg az öve egy egészen új berendezéssel van felszerelve, amelyek bővítik képességeit - stealth támadások és harci képességek terén.
 • A Batmobile egy egészen új és eredeti dizájnban jelenik meg, és egy egész sor high-tech berendezéssel. Úgy lett megtervezve, hogy az egész  játékvilágban képes legyen az átalakulásra a gyors sebességű harci módból katonai harci módra, ez a legendás jármű feltépi az aszfaltot, szuper gyors.
 • Batman: Arkham Knight Gotham Citybe totális háborút hoz. A Batman: Arkham Asylum dulakodásai a Batman: Arkham City börtönének foglyai elleni összeesküvéssé nőtte ki magát. A város sorsa egy hajszálon függ, mivel Scarecrow Arkham Knighttel szövetséget köt, a Batman új világában sok régi ismerőssel találkozhatunk, mint pl. Harley Quinn, Penguin, Two-Face és Riddler.
 • Először fedezheti fel egész Gotham Cityt ebben a nyílt játékvilágban. Ötször nagyobb területen, mint a Batman: Arkham City. Azonban ugyanolyan részletes, mint az az Arkham sorozatból már ismert.
 • Merüljön el a káoszba, amely Gotham City utcáin tört ki. Találkozzon bűnözőkkel, figyelje a történetet.

 • Special Edition további tartalma:

  • Gyűjtői steelbook
  • Bónusz letölthető tartalom a The Wayne Tech Booster Pack játékba (további 4 mozdulatot tartalmaz a játékba)
  Batman: Arkham Knight (Special Edition)
  katalógusba hozzáadva: 2016.06.29.

  Kapcsolódó termékek

  Vélemények: Batman: Arkham Knight (Special Edition)

  Nincs vélemény a termékről.
  fizetési módok - támogatott fizetési módok és bankok