Batman: Arkham Knight [XBOX ONE] - BAZÁR (használt termék)

Bruttó ár
4.790 Ft
Különbözet szerinti ÁFA 0%
 
Termék kódja: 326278
Warner

Batman: Arkham Knight [XBOX ONE] - BAZÁR (használt termék)

Tisztelt Vásárlók! Az adott termékleírás javítása folyamatban van, az esetleges pontatlanságokért elnézést kérünk!
Amennyiben a fenti okból kifolyólag a termékleírásban valami nem egyértelmű az Ön számára, úgy kérjük a további információkért a rendelés leadása előtt vegye fel a kapcsolatot az ügyfélszolgálattal!
A játék beváltható, 100%-ban működőképes és tesztelt csomagolás sérülésmentes, közepes karcmentes 12 hónap garancia


Új termék leírása:

234292
A Batman: Arkham Knight játékban az Arkham trilógia méltó befejezése. A kimondottan következő generációs konzolokra tervezett Batman: Arkham Knightban megjelenik a várva várt Batmobile egyedi verziója. A legendás jármű maximális játékélvezetet és teljes Batman élményt nyújt a játékosnak, a járművel Gotham City utcáin száguldozhat. A fináléban Batman a város legnagyobb veszélyeivel néz szembe, aki azonban elszántan óvja városát, mivel Scarcrow vissztér, hogy egyesítse a szupergonoszok seregét, és örökre végezzen Batmannel.

  • Éljen át igazi Batman élményt, melyben a Sötét Lovag visszatér. A Batmobile és az új fejlesztések segítségével, mint a FreeFlow Combat, stealth akció, navigáció váljon a világ legjobb nyomozójává.
  • A Batmobile egészen új, originál dizájnnal, vizuális kinézettel, high-tech berendezéssel jelenik meg. Úgy lett megtervezve, hogy az egész játékvilágot bejárhassa,  képes legyen átalakulni gyors sebességű harci módozatból katonai harci módba. Ez a gépjármű a játék magját képezi, mellyel tépheti az aszfaltot és üldözheti Gotham City gonosztevőit. Ez a kultusz jármű Batman képességeit bővíti, navigációtól kezdve a fejtörők megoldásán át, olyan érzése lesz, mintha az ember és a gép eggyé váltak volna.
  • A Batman: Arkham Knight igazi háborút hoz Gotham Citybe. A Batman: Arkham Asylum megmérettetései, melyek a Batman: Arkham City-ben a rabok elleni összeesküvéssé nőtték ki magukat, és melyek Gotham City jövőért a végső összecsapásban csúcsosodnak ki. A város sorsa egy hajszálon függ, mivel Scarecrow és Arkham Knight egyesültek, valamint megjelennek Batman világából további hirhedt gonosztevők is, mint Harley Quinn, Penguina, Two-Face és Riddler.
  • Először nyílik alkalma teljes egészében felfedezni Gotham Cityt, amely terjedelemben ötször nagyobb, mint a Batman: Arkham Cityben volt.
  • Merüljön el a káoszban, amely Gotham City utcáin uralkodik. Garantáltan találkozik a gonosztevőkkel, lehetősége adódik egyedi módon elkapni a gazfickókat, vagy akár az alaptörténet megfigyelésére is.
  • Rendelkezésére áll több harci mozdulat, high-tech berendezés, mint azelőtt. Lehetőség van batarang (dobócsillag), kilőhető kampó használatára, míg Batman öve szintén újtásokon esett át, melyek nyomozásai során szükséges képességeit bővítik, pl. stealt támadás, harci képességek.


Értékelések Batman: Arkham Knight [XBOX ONE] - BAZÁR (használt termék)

Nincs vélemény a termékről.