Battle vs. Chess

SZINTÉN ELÉRHETŐ Battle vs. Chess - XBOX 360Battle vs. Chess - XBOX 360Battle vs. Chess - WiiBattle vs. Chess - PS3
ÚJ TERMÉK
3199 Ft
2.690 Ft
Bruttó ár
ELÉRHETŐSÉG
raktáron

1 szabad darab
Kézbesítés várható dátuma 2.21.
Termék kódja: 40576

Utolsó frissítés időpontja: 2019.2.20. 13:05
SouthPeak 12 éven aluliak számára nem ajánlott cseh feliratok

LEÍRÁS: Battle vs. Chess [PC DVD]

Várható érkezés 2011. március 25.
A Battle vs. Chess sakkszimulátorban olyan érzésed lesz, mintha Te lennél a király, aki összehívta a népét a várudvaron egy elé sakkjátszmára. A játékban felsorakoznak egymás ellen a parsztok, bástyák, vezérek, futók, királyok és királynők és kezdődhet a csata. Amikor az egyik figura üti a másikat egy animációt láthatsz, amiben legyőzik egymást.

A Battle vs. Chess főleg a kezdők lesz érdekes, akiknek a hétköznapi sakk túl unalmasnak tűnne. Ez nem jelenti azt, hogy a nagy stratégák nem lelik majd örömüket a játékban.

 • A játék a Fritz 11 elismert sakk program alapjaira épül, 10 különböző nehézségi fokkal és a valódi – az életben is alkalmazott – ranglista készítési feltételekkel
 • A harci jelenetek és a profi sakk szoftverek innovatív összekötése eddig soha nem tapasztalt élményekkel gazdagítja a játékost
 • Játssz akár on- vagy offline
 • Speciális feladatokat is tartogat a játék. Parti befejezése adott számú lépésből. Csak bizonyos figurák játszhatnak. Nagy történelmi partik megoldásai is szerept kapnak.
 • Szokatlan partik is játszatók: „őrült“ módban véletlenszerűen kerülnek elhelyezésre a figurák a táblán, míg „taktikus“ módban Te választhatod meg, melyik figura hova kerüljön.

 • Battle vs. Chess
  katalógusba hozzáadva: 2011.02.28.

  Vélemények: Battle vs. Chess

  Nincs vélemény a termékről.