Battle vs. Chess

SZINTÉN ELÉRHETŐ Battle vs. Chess - XBOX 360Battle vs. Chess - XBOX 360Battle vs. Chess - WiiBattle vs. Chess - PC DVD
ÚJ TERMÉK
11.490 Ft
Bruttó ár
ELÉRHETŐSÉG
nincs raktáron
Átlag 1 hét beszerzési idő
Termék kódja: 40577

SouthPeak 12 éven aluliak számára nem ajánlott

LEÍRÁS: Battle vs. Chess [PS3]

Várható érkezés 2011. március 25.

A Battle vs. Chess sakkszimulátorban olyan érzésed lesz, mintha Te lennél a király, aki összehívta a népét a várudvaron egy elé sakkjátszmára. A játékban felsorakoznak egymás ellen a parsztok, bástyák, vezérek, futók, királyok és királynők és kezdődhet a csata. Amikor az egyik figura üti a másikat egy animációt láthatsz, amiben legyőzik egymást.

A Battle vs. Chess főleg a kezdők lesz érdekes, akiknek a hétköznapi sakk túl unalmasnak tűnne. Ez nem jelenti azt, hogy a nagy stratégák nem lelik majd örömüket a játékban.

 • A játék a Fritz 11 elismert sakk program alapjaira épül, 10 különböző nehézségi fokkal és a valódi – az életben is alkalmazott – ranglista készítési feltételekkel
 • A harci jelenetek és a profi sakk szoftverek innovatív összekötése eddig soha nem tapasztalt élményekkel gazdagítja a játékost
 • Játssz akár on- vagy offline
 • Speciális feladatokat is tartogat a játék. Parti befejezése adott számú lépésből. Csak bizonyos figurák játszhatnak. Nagy történelmi partik megoldásai is szerept kapnak.
 • Szokatlan partik is játszatók: „őrült“ módban véletlenszerűen kerülnek elhelyezésre a figurák a táblán, míg „taktikus“ módban Te választhatod meg, melyik figura hova kerüljön.
 • Battle vs. Chess
  katalógusba hozzáadva: 2011.03.11.

  Kapcsolódó termékek

  Vélemények: Battle vs. Chess

  Nincs vélemény a termékről.
  fizetési módok - támogatott fizetési módok és bankok