Battlefield 2: Complete Collection

ÚJ TERMÉK
3.290 Ft
Bruttó ár
ELÉRHETŐSÉG
nincs raktáron
Bizonytalan beszerzési idő
Termék kódja: 27512

Electronic 15 éven aluliak számára nem ajánlott EN szinkron

LEÍRÁS: Battlefield 2: Complete Collection [PC DVD]

A háború elsöprően teljes élménye. A Battlefield 2 Complete Collection gyűjtemény tartalmazza a díjnyertes Battlefield 2 sorozat minden játékát. Immár tökéletesen felkészülhetsz a modern háborúra.

 • Az alapok: hátha valaki csak most kap kedvet aCounter-Strike után kipróbálni valami igazán jó, csapatközpontúmultiplayer akciójátékot. A Battlefield 2 az előző részekre épülőtaktikus akciójáték, ahol a cél az, hogy az ellenfél csapatának pontjaelőbb fogyjon el, mint a mienk. Ehhez annyit kell tennünk, hogy minéltöbb kontrollpontot (a pálya stratégiai fontosságú pontjain kitűzöttzászlók) tartunk az irányításunk alatt. A három játszható oldal közülminden térképen kettőből választhatjuk ki a számunkra szimpatikust; azUSA, a MEC (Közel-keleti Egyesült Erők), illetve a Kínai Népköztársaságszerepel a választható felek között. Röviden szólva a Battlefield 2-t legalább olyan grafikus részletességjellemzi, mint a korunk egik legnagyobb ászának kikiáltott Half-Life 2-t. A csomag tartalmazza az összes kiegészítő lemezt.

 • Egy vagy többszemélyes játékmódú, akár 64 fős csatákban harcolhatsz
 • Több mint 100 jármű és fegyvertípus áll rendelkezésedre 28 pályán

  A Battlefield 2 Complete Collection tartalmazza a Battlefield 2 alapjátékot, és kiegészítőit: Special Forces, Euro Force, Armored Fury

 • A cím a következő nyelveket tartalmazza:

   EN szinkron DE feliratok PL feliratok
  Battlefield 2: Complete Collection
  katalógusba hozzáadva: 2007.10.08.

  Kapcsolódó termékek

  Vélemények: Battlefield 2: Complete Collection

  Nincs vélemény a termékről.
  fizetési módok - támogatott fizetési módok és bankok