Battlefield 2: Complete Collection PC DVD

Bruttó ár
4.190 Ft
Nettó ár: 3.299 Ft
 
régóta nem kapható
Termék kódja: 27512
ElectronicEN szinkron

Battlefield 2: Complete Collection [PC DVD]

A háború elsöprően teljes élménye. A Battlefield 2 Complete Collection gyűjtemény tartalmazza a díjnyertes Battlefield 2 sorozat minden játékát. Immár tökéletesen felkészülhetsz a modern háborúra.

  • Az alapok: hátha valaki csak most kap kedvet aCounter-Strike után kipróbálni valami igazán jó, csapatközpontúmultiplayer akciójátékot. A Battlefield 2 az előző részekre épülőtaktikus akciójáték, ahol a cél az, hogy az ellenfél csapatának pontjaelőbb fogyjon el, mint a mienk. Ehhez annyit kell tennünk, hogy minéltöbb kontrollpontot (a pálya stratégiai fontosságú pontjain kitűzöttzászlók) tartunk az irányításunk alatt. A három játszható oldal közülminden térképen kettőből választhatjuk ki a számunkra szimpatikust; azUSA, a MEC (Közel-keleti Egyesült Erők), illetve a Kínai Népköztársaságszerepel a választható felek között. Röviden szólva a Battlefield 2-t legalább olyan grafikus részletességjellemzi, mint a korunk egik legnagyobb ászának kikiáltott Half-Life 2-t. A csomag tartalmazza az összes kiegészítő lemezt.

  • Egy vagy többszemélyes játékmódú, akár 64 fős csatákban harcolhatsz
  • Több mint 100 jármű és fegyvertípus áll rendelkezésedre 28 pályán

    A Battlefield 2 Complete Collection tartalmazza a Battlefield 2 alapjátékot, és kiegészítőit: Special Forces, Euro Force, Armored Fury

  • A cím a következő nyelveket tartalmazza:
    EN szinkronDE feliratokPL feliratok

    Értékelések Battlefield 2: Complete Collection

    Nincs vélemény a termékről.