Battlefield 2042

SZINTÉN ELÉRHETŐ Battlefield 2042 - XBOX X|SBattlefield 2042 - XBOX ONEBattlefield 2042 - PS4Battlefield 2042 - PC DVD
ÚJ TERMÉK
30.476 Ft
26.990 Ft
Bruttó ár
ELÉRHETŐSÉG
várjuk a beérkezést, tervezett dátum
2021.11.19.
A beraktározás ideje hozzávetőleges. A beszállító információi alapján változhat.
Eladás 11.19.2021-tól
Termék kódja: 431353

Electronic15 éven aluliak számára nem ajánlottangol verzió
ELŐRENDELÉS - beraktározás várható időpontja 2021.11.19.
Rendelje elő még ma és szerezzen
  • Sorrend garanciát - az előrendeléseket érkezési sorrendben teljesítjük
  • Gyors kézbesítési garanciát - az árut a beraktározását követően haladéktalanul kiküldjük
  • Alacsonyabb ár garanciát - ha csökken az előrendelt termék ára a megjelenés és a megrendelés leadásának ideje között, az árat automatikusan csökkentjük

LEÍRÁS: Battlefield 2042 [PS5]


A Battlefield 2042 egy FPS lövöldözős játék, amely visszaadja a legendás totális háborús közeget, amely ebből a játéksorozatból ismert.

A közeljövőben, a nyugtalanságok által sújtott világban alkalmazkodnia kell és kezelnie kell egy dinamikusan változó csatateret. Csapata és egy modern arzenál segíti Önt ebben. A Battlefield 2042 128 játékos támogatásával példátlan kiterjedt környezetet hoz a világ minden tájáról. A játékosokra lenyűgöző élmények várnak a frissített többjátékos módokban, mint például a Conquest és a Breakthrough, vagy a teljesen új Hazard Zone módban.


A nyugtalanság által átalakított világ

2042-ben a szélsőséges időjárási események és az erőforrás-konfliktusok teljesen megváltoztatták a hatalom globális eloszlását. Az Egyesült Államok és Oroszország a háború küszöbén áll, míg a különböző származású háborús veteránok független csoportokat alkotnak, amelyeket Task Forces néven ismernek. Harcoljon a jövőért ezen a példátlan hadszíntéren.


Kiterjedt és dinamikus környezet

Tapasztalja meg a látványos háborút hatalmas léptékben hét hatalmas térképen, amelyek tükrözik az új tervezési filozófiát. Minden csatatéren több különböző harci zóna van egy játékterületen, és ez a plusz tér nagyobb sokszínűséget és a harci felszerelések jelentős bevonását hozza magával a játékba - a harckocsiknak több mozgásterük van, a vadászgépeknek több mozgásterük van. Ezeken a térképeken folyamatosan változó harci körülmények és kihívások várnak rád. Alkalmazkodjon a dinamikus eseményekhez és katasztrófákhoz útközben, mint például a katari sivatagok homokviharai, a rakéta kilövése a Francia Guyana-i űrközpontból vagy egy tornádó, amely veszélyezteti Dél-Kórea beton dzsungelét.


Kiterjedt és dinamikus környezet

A specialisták új rendszerében válasszon feladatot a csatatéren, és hozzon létre önállóan összeálló csapatokat. A Battlefield négy osztályához hasonlóan a specialistáknak is van egy egyedi specializációjuk és tulajdonságuk, de a többi teljesen testreszabható. A specialisták kiválasztásával és felszerelésével kiegészíti a csapat többi tagját, és képes lesz ellenállni minden harci helyzetnek.


128 játékos egyszerre

A Battlefield sorozat történetében először 128 játékos csatlakozhat egyszerre a teljes háborúhoz *. Ez az óriási számú játékos teljesen új játéklehetőségeket és látványos "battlefieldes" pillanatokat hoz. Minden eddiginél jobban megtapasztalhatja a hatalmas csaták intenzitását, amelyekben bármi megtörténhet. * Kizárólag Xbox Series X | S és PlayStation®5 konzolokon és PC-n támogatott. Xbox One és PlayStation®4 konzolokon 64 játékos lesz a limit.


Elsőosztályú arzenál

Engedje szabadjára harci kreativitását a legkorszerűbb fegyverek, járművek, repülőgépek, helikopterek és a 2042-es közeli jövő ihlette új felszerelések széles skálájával. Hívjon meg egy Rangert, egy harci célra kifejlesztett robotkutyát, fecskendőfegyverrel távolabbról élessze fel a csapat tagjait, mászóhorgokkal jut el új helyekre, vegyen fel szárnyas öltönyt, használjon felderítő drónt és még sok mást.


Új szezonok, új tartalom

A Battlefield 2042-ben Ön és a közösség olyan szezonrendszert követ, amely folyamatosan újdonságokat hoz majd. A szezonok új témákat és velük együtt új tartalmakat hoznak, például különleges katonákat, helyszíneket, fegyvereket és járműveket. Azok, akik tovább akarnak menni a Battlefield 2042-ben, megvásárolhatják a Year 1 Pass-t és 4 új specialistát, 4 Battle Pass-t és 3 látványos skin készletet ("Blistered Earth", "Tempest" a "Cold Blood").


Battlefield Portal

Fedezzen fel váratlan csatákat, és lépjen be a Battlefield sorozat gazdag világába egy közösségi platformon, amely lehetővé teszi a háborús szabályok megváltoztatását. Ebben a kreatív nyitott módban végtelen lehetősége van fegyverek, felszerelések, szabályok és egyéb elemek módosítására. Emlékezzen vissza a klasszikus játékpillanatok erejére a Battlefield 1942, a Battlefield 3 és a Battlefield: Bad Company 2 tartalmával, vagy használja a Battlefield 2042 világának modern tartalmát új, rendkívüli élmények felfedezésére, létrehozására és megosztására.


batt_portal

A Battlefield 2042 előrendeléséhez ajándékba adunk Landfall játékkártya hátteret és Old Guard címert. Továbbá, epikus MR. Chompy fegyvertalizmánt, epikus Baku ACB-90 közelharci kést és legendás Skin-t.


battlefield_2042_po1

batt_PO2

battle_screenA termék várható erkezése: 19.11.2021.

Vélemények: Battlefield 2042

Nincs vélemény a termékről.