Battlefield 2042 Konzol típusa:

SZINTÉN ELÉRHETŐ Battlefield 2042 - PC DVDBattlefield 2042 - PS4Battlefield 2042 - PS5Battlefield 2042 - XBOX ONE
13.790 Ft
7.690 Ft
Nettó ár: 6.055 Ft
 
Termék kódja: 431355
ElectronicEN szinkron
 
Szeretél megtakarítani ? Ezt a terméket használtként is árusítjuk 8.090 Ft-ért

Battlefield 2042 [Xbox Series X|S]

A Battlefield 2042 egy FPS lövöldözős játék, amely visszaadja a legendás totális háborús közeget, amely ebből a játéksorozatból ismert.

A közeljövőben, a nyugtalanságok által sújtott világban alkalmazkodnia kell és kezelnie kell egy dinamikusan változó csatateret. Csapata és egy modern arzenál segíti Önt ebben. A Battlefield 2042 128 játékos támogatásával példátlan kiterjedt környezetet hoz a világ minden tájáról. A játékosokra lenyűgöző élmények várnak a frissített többjátékos módokban, mint például a Conquest és a Breakthrough, vagy a teljesen új Hazard Zone módban.

A nyugtalanság által átalakított világ

2042-ben a szélsőséges időjárási események és az erőforrás-konfliktusok teljesen megváltoztatták a hatalom globális eloszlását. Az Egyesült Államok és Oroszország a háború küszöbén áll, míg a különböző származású háborús veteránok független csoportokat alkotnak, amelyeket Task Forces néven ismernek. Harcoljon a jövőért ezen a példátlan hadszíntéren.

Kiterjedt és dinamikus környezet

Tapasztalja meg a látványos háborút hatalmas léptékben hét hatalmas térképen, amelyek tükrözik az új tervezési filozófiát. Minden csatatéren több különböző harci zóna van egy játékterületen, és ez a plusz tér nagyobb sokszínűséget és a harci felszerelések jelentős bevonását hozza magával a játékba - a harckocsiknak több mozgásterük van, a vadászgépeknek több mozgásterük van. Ezeken a térképeken folyamatosan változó harci körülmények és kihívások várnak rád. Alkalmazkodjon a dinamikus eseményekhez és katasztrófákhoz útközben, mint például a katari sivatagok homokviharai, a rakéta kilövése a Francia Guyana-i űrközpontból vagy egy tornádó, amely veszélyezteti Dél-Kórea beton dzsungelét.

Kiterjedt és dinamikus környezet

A specialisták új rendszerében válasszon feladatot a csatatéren, és hozzon létre önállóan összeálló csapatokat. A Battlefield négy osztályához hasonlóan a specialistáknak is van egy egyedi specializációjuk és tulajdonságuk, de a többi teljesen testreszabható. A specialisták kiválasztásával és felszerelésével kiegészíti a csapat többi tagját, és képes lesz ellenállni minden harci helyzetnek.

128 játékos egyszerre

A Battlefield sorozat történetében először 128 játékos csatlakozhat egyszerre a teljes háborúhoz *. Ez az óriási számú játékos teljesen új játéklehetőségeket és látványos "battlefieldes" pillanatokat hoz. Minden eddiginél jobban megtapasztalhatja a hatalmas csaták intenzitását, amelyekben bármi megtörténhet. * Kizárólag Xbox Series X | S és PlayStation®5 konzolokon és PC-n támogatott. Xbox One és PlayStation®4 konzolokon 64 játékos lesz a limit.

Elsőosztályú arzenál

Engedje szabadjára harci kreativitását a legkorszerűbb fegyverek, járművek, repülőgépek, helikopterek és a 2042-es közeli jövő ihlette új felszerelések széles skálájával. Hívjon meg egy Rangert, egy harci célra kifejlesztett robotkutyát, fecskendőfegyverrel távolabbról élessze fel a csapat tagjait, mászóhorgokkal jut el új helyekre, vegyen fel szárnyas öltönyt, használjon felderítő drónt és még sok mást.

Új szezonok, új tartalom

A Battlefield 2042-ben Ön és a közösség olyan szezonrendszert követ, amely folyamatosan újdonságokat hoz majd. A szezonok új témákat és velük együtt új tartalmakat hoznak, például különleges katonákat, helyszíneket, fegyvereket és járműveket. Azok, akik tovább akarnak menni a Battlefield 2042-ben, megvásárolhatják a Year 1 Pass-t és 4 új specialistát, 4 Battle Pass-t és 3 látványos skin készletet ("Blistered Earth", "Tempest" a "Cold Blood").

Battlefield Portal

Fedezzen fel váratlan csatákat, és lépjen be a Battlefield sorozat gazdag világába egy közösségi platformon, amely lehetővé teszi a háborús szabályok megváltoztatását. Ebben a kreatív nyitott módban végtelen lehetősége van fegyverek, felszerelések, szabályok és egyéb elemek módosítására. Emlékezzen vissza a klasszikus játékpillanatok erejére a Battlefield 1942, a Battlefield 3 és a Battlefield: Bad Company 2 tartalmával, vagy használja a Battlefield 2042 világának modern tartalmát új, rendkívüli élmények felfedezésére, létrehozására és megosztására.

batt_portal


A Battlefield 2042 előrendeléséhez ajándékba adunk Landfall játékkártya hátteret és Old Guard címert. Továbbá, epikus MR. Chompy fegyvertalizmánt, epikus Baku ACB-90 közelharci kést és legendás Skin-t.



battle_screen







Értékelések Battlefield 2042

Nincs vélemény a termékről.