Battlefield 4 (Limited Edition) XBOX 360

Bruttó ár
7.490 Ft
Nettó ár: 5.898 Ft
 
régóta nem kapható
Termék kódja: 231165
ElectronicEN szinkron

Battlefield 4 (Limited Edition) [XBOX 360]

231165


A csomag a Battlefield 4 alapjátékot, és a Battlefield 4: China Rising bővítményt tartalmazza.

Battlefield 4
A Battlefield 4 a zsáner slágere. Kizárólag a Battlefieldben élhet át olyan pillanatokat, ahol a játék és a valódi öröm élménye eltörlődik. A játékot a nagy teljesítményű Frostbite 3 újgenerációs engine hajtja. A Battlefield 4 ennek köszönhetően egészen új realisztikus és drámai akciótörténetet kínál fel.

Csak a Battlefieldben rombolhat le épületeket, amelyekben az ellenség bújik meg. A Battlefield a döntésekben szabadságot ad abban, hogy milyen módon szeretne jobb eredményeket elérni, a győzelemhez vezető út keresésekor maximálisan teszteli képességeit.

A tipikusan kidolgozott multiplayeren kívül a Battlefield 4 a főszereplő izgalmas történetét tartalmazza. A történeke az amerikai VIP Sanghajból való evakuációjától kezd kialakulni, amely után az Ön részlege biztonságba kell hogy jusson.

A Battlefield 4 konkurenciátlan. Adja át magát ennek a kaotikus légkörnek, amellyel csak a Battlefield sorozatban találkozhat.


  • A Battlefield 4 a Dice stúdió fejlett technológiával rendelkező enginje által hajtott. Teljesítményének köszönhetően a Battlefield 4 betekintést nyújt a jövö interaktív szórakozásába, egy olyan szórakozásba, amelyben a legfőbb szerepet az ember, a drámaiság és egy eddig nem látott realizmus játsza.
  • Tanuljon meg közreműködni kampány és a multiplayer módozatokban. Lehetősége van osztagjának parancsokat kiosztani, és hasonlítsa össze mindkét módozat sikereit.
  • Remekül kidolgozott helyszíneken az egyik legjobb grafikai és hangbeli eljárások voltak felhasználva, modern FPS zsáneren belül, ahol a játékosok közti versengés is zajlik.


Battlefield 4: China Rising
Harcoljon a hatalmas Kína ellen négy térképen, egészen új járművek és high-tech katonai felszerelés.


A cím a következő nyelveket tartalmazza:
EN szinkronDE szinkronCZ feliratokPL szinkron

Értékelések Battlefield 4 (Limited Edition)

Nincs vélemény a termékről.