Battlefield 4 (Limited Edition)

ÚJ TERMÉK
5.990 Ft
Bruttó ár
ELÉRHETŐSÉG
raktáron

kevesebb mint 5 db
Kézbesítés várható dátuma 2.27.
Termék kódja: 231165

Utolsó frissítés időpontja: 2018.2.24. 15:10
Electronic 18 éven aluliak számára nem ajánlott és tiltott  angol verzió

LEÍRÁS: Battlefield 4 (Limited Edition) [XBOX 360]

231165 A csomag a Battlefield 4 alapjátékot, és a Battlefield 4: China Rising bővítményt tartalmazza.
Battlefield 4
A Battlefield 4 a zsáner slágere. Kizárólag a Battlefieldben élhet át olyan pillanatokat, ahol a játék és a valódi öröm élménye eltörlődik. A játékot a nagy teljesítményű Frostbite 3 újgenerációs engine hajtja. A Battlefield 4 ennek köszönhetően egészen új realisztikus és drámai akciótörténetet kínál fel.

Csak a Battlefieldben rombolhat le épületeket, amelyekben az ellenség bújik meg. A Battlefield a döntésekben szabadságot ad abban, hogy milyen módon szeretne jobb eredményeket elérni, a győzelemhez vezető út keresésekor maximálisan teszteli képességeit.

A tipikusan kidolgozott multiplayeren kívül a Battlefield 4 a főszereplő izgalmas történetét tartalmazza. A történeke az amerikai VIP Sanghajból való evakuációjától kezd kialakulni, amely után az Ön részlege biztonságba kell hogy jusson.

A Battlefield 4 konkurenciátlan. Adja át magát ennek a kaotikus légkörnek, amellyel csak a Battlefield sorozatban találkozhat.

  • A Battlefield 4 a Dice stúdió fejlett technológiával rendelkező enginje által hajtott. Teljesítményének köszönhetően a Battlefield 4 betekintést nyújt a jövö interaktív szórakozásába, egy olyan szórakozásba, amelyben a legfőbb szerepet az ember, a drámaiság és egy eddig nem látott realizmus játsza.
  • Tanuljon meg közreműködni kampány és a multiplayer módozatokban. Lehetősége van osztagjának parancsokat kiosztani, és hasonlítsa össze mindkét módozat sikereit.
  • Remekül kidolgozott helyszíneken az egyik legjobb grafikai és hangbeli eljárások voltak felhasználva, modern FPS zsáneren belül, ahol a játékosok közti versengés is zajlik.

Battlefield 4: China Rising
Harcoljon a hatalmas Kína ellen négy térképen, egészen új járművek és high-tech katonai felszerelés.

Battlefield 4 (Limited Edition)
katalógusba hozzáadva: 2014.04.14.

Kapcsolódó termékek

Vélemények: Battlefield 4 (Limited Edition)

Nincs vélemény a termékről.
fizetési módok - támogatott fizetési módok és bankok