Battlefield 4 (Premium Edition) Konzol típusa:

SZINTÉN ELÉRHETŐ Battlefield 4 (Premium Edition) - XBOX ONE
Bruttó ár
6.390 Ft
Nettó ár: 5.031 Ft
 
régóta nem kapható
Termék kódja: 254614
ElectronicEN szinkron

Battlefield 4 (Premium Edition) [PS4]


A csomag tartalmazza a Battlefield 4 alapjátékot és Battlefield 4: Premium datadisk csomagot.

Battlefield 4
A Battlefield 4 saját műfajának akcióslágere, melyben a legfőbb trendek dominálnak. A Battlefieldben olyan pillanatokat élhet át, ahol gyakorlatilag megszűnnek a határok a játék és a győzelmi öröm érzése között. A játékot az újgenerációs Frostbite 3 nagy teljesítményű engin hajtja, melynek köszönhetően a Battlefield 4 egészen valósághű és dramatikus akciófolyamatban részesíti Önt.

Csak a Battlefieldben rombolhat le épületeket, melyekben az ellenségei bujdosnak. A Battlefieldben szabadon döntheti el, hogy milyen úton szeretne jobb eredményeket elérni a győzelem felé vezető úton, mely során képességeit is tesztelheti.

A multiplayer módon kívül a Battlefield 4 a főszereplő életének sorsát figyeli. A történet az amerikai VIP Sanghaji evakuációjával kezdődik, mely után az Ön részlegének biztonságba kell jutnia.

A Battlefield 4 konkurenciátlan. Adja át magát Ön is ennek a kaotikus környezetnek, melyet csak a Battlefield sorozatban talál.

  • A Battlefield 4 a Dice stúdió fejlett enginje, a Fostbite 3 hajtja. Teljesítményének köszönhetően betekintést nyer a jövő interaktív szórakozásába, a szórakozásba, melyben egyre több szerephez jut az emberi faktor, a dráma és az eddig nem látott realizmus.
  • Tanulja meg a csapatmunkát a kampány és a multiplayer módban. Utasításokat adhat csapatának és mindkét játékmód sikereit összehasonlíthatja.
  • A helyszínek környezete az egyik legjobb művészeti és hangmérnöki eljárások felhasználásával készültek, nem csupán a kalandos történetet bontakoztatja ki, hanem a játékosok közti versengést is.

Battlefield 4: Premium

Juss előnyökhöz a Battlefield 4 Premium tagság által.

Szerezzen konkurenciátlan előnyöket a Battlefield 4 játék mind az öt bővítéshez való hozzáféréshez akár két hét után, majd folytassa az akciót egész éven át a 12 csomag Battlepacks segítségével. A kiemelt pozíció segítségével lehetősége van a Premium eseményekhez való gyorsabb csatlakozáshoz.

  • Öt digitális datadisk új multiplayer térképpel és játéktartalommal.
  • A kéthetes hozzáférés minden datadiskhez konkurenciátlan előnyt jelent.
  • Exkluzív alkalmazkodási lehetőségek álcázások, emblémák stb. segítségével.
  • Elsődleges hozzáférés a multiplayer szervereken.
  • Minden héten új tartalom.
  • 12 bónusz Battlefield 4 Battlepacks csomag.

Battlefield 4: Second Assault
A Battlefield 4 second Assault a Battlefield 3 játék legkedveltebb 4 térképét kínálja fel Önnek (Operation Metro, Caspian Border, Gulf of Oman, Operation Firestorm), a Battlefield 4 Frostbite 3 grafikájával és játszhatóságával alaposan kidolgozott.

  • Az Operation Metro térképen rombolja le a mennyezetet az elárasztott metróban. Bontsa le a Caspian Border térkép kommunikációs tornyát. A Gulf of Oman térképen térjen ki a homokvihar elől. A Second Assault a közkedvelt térképeket új szintre emeli.
  • A Battlefield 4 öt új fegyverével, a dune Buggy jármű visszatértével, 10 új feladattal, Capture the Flag játékmódjával a Second Assault a közkedvelt és új funkciókat kombinálja.
  • A Caspian border igazi Battlefield 3 klasszikus. A Second Assault térkép Frostbite 3 grafikával átdolgozott, és egy igazán lélegzetelállító őszi időszakban játszódik.

Battlefield 4: China Rising
Harcoljon a hatlamas és tekintélyes Kína elleni uralomért négy térképen, egészen új járművek és high-tech katonai felszerelés felhasználásával.

Battlefield 4: Naval Strike
A Battlefield 4: Naval Strike a vízfelszínen zajló intenzív és drámai harcokat új szintre emeli az új kétéltű gépjármű, és a Dél-kínai-tenger négy új térképe segítségével.

A Dél-kínai-tenger négy új térképe (Lost Islands, Nansha Strike, Wave Breaker, Operation Mortar) intenzív tengeri akciót kínál kikötőkben, halász településeken, vagy sziklás szigeteken.
A Carrier Assault mód, a Battlefield 2142 játék Titan Mode mód tiszteletére egy hatalmas ellenséges repülőhajó rakétákkal való elsüllyesztésére szóllítja Önt fel.
Szállításra használjon kétéltű légpárnás hajót, melynek köszönhetően a szárazföldön és a vízen is fölényre tehet szert.

Battlefield 4: Dragon’s Teeth
Az amerikai hadsereg utcai harcokban üt vissza.

Battlefield 4: Final Stand
A háború epikus végkifejlete.

A cím a következő nyelveket tartalmazza:
EN szinkronDE szinkronPL szinkron

Értékelések Battlefield 4 (Premium Edition)

Nincs vélemény a termékről.