Battlefield 4 (Premium Edition)

SZINTÉN ELÉRHETŐ Battlefield 4 (Premium Edition) - PS4
ÚJ TERMÉK
7.590 Ft
Bruttó ár
ELÉRHETŐSÉG
nincs raktáron
Bizonytalan beszerzési idő
Termék kódja: 254615

Electronic 18 éven aluliak számára nem ajánlott és tiltott EN szinkron

LEÍRÁS: Battlefield 4 (Premium Edition) [XBOX ONE]

A csomag tartalmazza a Battlefield 4 alapjátékot és Battlefield 4: Premium datadisk csomagot.
Battlefield 4
A Battlefield 4 saját műfajának akcióslágere, melyben a legfőbb trendek dominálnak. A Battlefieldben olyan pillanatokat élhet át, ahol gyakorlatilag megszűnnek a határok a játék és a győzelmi öröm érzése között. A játékot az újgenerációs Frostbite 3 nagy teljesítményű engin hajtja, melynek köszönhetően a Battlefield 4 egészen valósághű és dramatikus akciófolyamatban részesíti Önt.

Csak a Battlefieldben rombolhat le épületeket, melyekben az ellenségei bujdosnak. A Battlefieldben szabadon döntheti el, hogy milyen úton szeretne jobb eredményeket elérni a győzelem felé vezető úton, mely során képességeit is tesztelheti.

A multiplayer módon kívül a Battlefield 4 a főszereplő életének sorsát figyeli. A történet az amerikai VIP Sanghaji evakuációjával kezdődik, mely után az Ön részlegének biztonságba kell jutnia.

A Battlefield 4 konkurenciátlan. Adja át magát Ön is ennek a kaotikus környezetnek, melyet csak a Battlefield sorozatban talál.
 • A Battlefield 4 a Dice stúdió fejlett enginje, a Fostbite 3 hajtja. Teljesítményének köszönhetően betekintést nyer a jövő interaktív szórakozásába, a szórakozásba, melyben egyre több szerephez jut az emberi faktor, a dráma és az eddig nem látott realizmus.
 • Tanulja meg a csapatmunkát a kampány és a multiplayer módban. Utasításokat adhat csapatának és mindkét játékmód sikereit összehasonlíthatja.
 • A helyszínek környezete az egyik legjobb művészeti és hangmérnöki eljárások felhasználásával készültek, nem csupán a kalandos történetet bontakoztatja ki, hanem a játékosok közti versengést is.
Battlefield 4: Premium

Juss előnyökhöz a Battlefield 4 Premium tagság által.

Szerezzen konkurenciátlan előnyöket a Battlefield 4 játék mind az öt bővítéshez való hozzáféréshez akár két hét után, majd folytassa az akciót egész éven át a 12 csomag Battlepacks segítségével. A kiemelt pozíció segítségével lehetősége van a Premium eseményekhez való gyorsabb csatlakozáshoz.
 • Öt digitális datadisk új multiplayer térképpel és játéktartalommal.
 • A kéthetes hozzáférés minden datadiskhez konkurenciátlan előnyt jelent.
 • Exkluzív alkalmazkodási lehetőségek álcázások, emblémák stb. segítségével.
 • Elsődleges hozzáférés a multiplayer szervereken.
 • Minden héten új tartalom.
 • 12 bónusz Battlefield 4 Battlepacks csomag.
Battlefield 4: Second Assault
A Battlefield 4 second Assault a Battlefield 3 játék legkedveltebb 4 térképét kínálja fel Önnek (Operation Metro, Caspian Border, Gulf of Oman, Operation Firestorm), a Battlefield 4 Frostbite 3 grafikájával és játszhatóságával alaposan kidolgozott.
 • Az Operation Metro térképen rombolja le a mennyezetet az elárasztott metróban. Bontsa le a Caspian Border térkép kommunikációs tornyát. A Gulf of Oman térképen térjen ki a homokvihar elől. A Second Assault a közkedvelt térképeket új szintre emeli.
 • A Battlefield 4 öt új fegyverével, a dune Buggy jármű visszatértével, 10 új feladattal, Capture the Flag játékmódjával a Second Assault a közkedvelt és új funkciókat kombinálja.
 • A Caspian border igazi Battlefield 3 klasszikus. A Second Assault térkép Frostbite 3 grafikával átdolgozott, és egy igazán lélegzetelállító őszi időszakban játszódik.
Battlefield 4: China Rising
Harcoljon a hatlamas és tekintélyes Kína elleni uralomért négy térképen, egészen új járművek és high-tech katonai felszerelés felhasználásával.
Battlefield 4: Naval Strike
A Battlefield 4: Naval Strike a vízfelszínen zajló intenzív és drámai harcokat új szintre emeli az új kétéltű gépjármű, és a Dél-kínai-tenger négy új térképe segítségével.
A Dél-kínai-tenger négy új térképe (Lost Islands, Nansha Strike, Wave Breaker, Operation Mortar) intenzív tengeri akciót kínál kikötőkben, halász településeken, vagy sziklás szigeteken.
A Carrier Assault mód, a Battlefield 2142 játék Titan Mode mód tiszteletére egy hatalmas ellenséges repülőhajó rakétákkal való elsüllyesztésére szóllítja Önt fel.
Szállításra használjon kétéltű légpárnás hajót, melynek köszönhetően a szárazföldön és a vízen is fölényre tehet szert.
Battlefield 4: Dragon’s Teeth
Az amerikai hadsereg utcai harcokban üt vissza.
Battlefield 4: Final Stand
A háború epikus végkifejlete.

A cím a következő nyelveket tartalmazza:

 EN szinkron DE szinkron PL szinkron
Battlefield 4 (Premium Edition)
katalógusba hozzáadva: 2014.10.23.

Kapcsolódó termékek

Vélemények: Battlefield 4 (Premium Edition)

Nincs vélemény a termékről.
fizetési módok - támogatott fizetési módok és bankok