Battlefield: Bad Company 2

SZINTÉN ELÉRHETŐ Battlefield: Bad Company 2 - XBOX 360Battlefield: Bad Company 2 - PS3
ÚJ TERMÉK
2.690 Ft
Bruttó ár
ELÉRHETŐSÉG
nincs raktáron
Bizonytalan beszerzési idő
Termék kódja: 37126

Electronic 15 éven aluliak számára nem ajánlott EN szinkron

LEÍRÁS: Battlefield: Bad Company 2 [PC DVD]

Hó, hó, és még egy kis hó...


 • Örömmel nyugtáztuk, hogy a fás-bokros és néhol sivatagi környezet után a motor a hegyekkel tarkított, havas orosz tajgát is hihetetlenül élethűen adja vissza. A DICE a látható és bejárható terület megnövelésén túl a részletesebb kidolgozásra helyezte a hangsúlyt, aminek eredményeképp az első pillanattól fogva a megszokott „rossz társaságban\" érezzük majd magunkat, de hamar fel fognak tűnni az olykor nem is kicsi változtatások. Mint például a továbbfejlesztett rombolhatóság, ami már az első részben is kulcsfontosságú szerephez jutott.

 • Úgy tűnik, hogy a furcsamód állandóan négyzetalakban lyukadó falak továbbgondolásával immáron az egész épületből használt építőanyag-kereskedést nyithatunk. (Hogy ez miért nem volt így már az első részben, a DICE anno ezt játékbeli stratégiai szempontokkal magyarázta. Mi inkább valami technológiai korlátra gyanakodtunk, de ennek a megválaszolását immár a történészekre bízzuk.) Mi több, már nemcsak a fegyverek hagynak nyomot a környezeten, hanem például a leomló tetőszerkezet is képes maga alá gyűrni a még álló falakat... Nesze neked, tökéletes fedezék.

 • A Battlefield: Bad Company 2 egyjátékos módjában ugyanazokkal az eszelős amerikai katonákkal futhatunk össze, akiknek tavaly már ámultunk a piszkosul eltalált karakterein, és dőltünk a poénjaikon. Preston (vagyis mi), Haggard és a többiek, akiknek a felszerelése, illetve a rendelkezésükre álló járművek mind kinézetben, mind pedig használatban közelebb kerültek a valósághoz. A felállás továbbra is az orosz-amerikai konfliktus, de a főellenség személye, a BC-ben oly áhított arany megléte és úgy a komplett sztorivonal még ismeretlen. Várhatóan a multi sem fog sokban eltérni az elődben látottaktól. A bejárható ranglétra-rendszer remélhetőleg megmarad, a megszerezhető fegyverkülönlegességekkel egyetemben. Innen egyedül egy kooperatív mód hiányzik még, de ha megérjük az idei E3-at, a DICE garantáltan felvilágosít majd bennünket a Battlefield: Bad Company 2 ezen részéről is.

 • A cím a következő nyelveket tartalmazza:

   EN szinkron DE feliratok PL feliratok
  Battlefield: Bad Company 2 - PC
  Értékelve 4.3 az 5-ből 3 értékelés alapján
  Battlefield: Bad Company 2
  katalógusba hozzáadva: 2009.05.04.

  Kapcsolódó termékek

  Vélemények: Battlefield: Bad Company 2

  od Horváth Bálint 5 az 5 csillagból! 22.02.2016
  Meglepett hogy a dvd tokban nincs kézikönyv, de a lemezen rajta van pdf. formátumba. Maga játék angol nyelvű, tehát nem kell megijedni, hogy cseh vagy szlovák nyelvű. Amúgy magyar felirat letölthető a magyaritasok.hu-ról. Volt alkalmam konzolon is kipróbálni de közel se olyan szép mint pc-n. Multit jelenleg is sokan nyomják kb 80 - 150 szerver is megy, sőt több játékos játsza mint a Hardline-t! Ami meglepett hogy Onslaught mod nincs pc-n. Ne is keressétek a dvd-n, mivel a fejlesztését vissza mondták. Viszont összes dlc pálya alapból elérhető. (Vietnam kiegészítőt nem tartalmazza!)
   
  od Balla Lajos 3 az 5 csillagból! 08.01.2014
  Ma vettem kézhez belőle 3 példányt.Még kipróbálni ugyan nem volt lehetőségemezen példányokat, de a kicsomagolásnál szembeötlött pár dolog. -maga a lemez nem úgy néz ki mint kellene eredetiben (másolat feelig-je van) -kivül 16 plusszos, belül 18 plusszos ???? -a gyári leírást (használati utasítást) nem tartalmazza,csak egy cetlin benne a serial numbert Igazából nincs jelentősége ha működik rendesen-de nyilván azért vesz az ember dobozos dvd-t és nem csak kódot, hogy eredetiben mindenével együtt meg legyen.Na ez esetben nincs meg. Magát a játékot értékelve 5-ös. Ajánlom mindenkinek. A vásárlást értékelve vegyesek az érzelmeim.
   
  od Varga Dávid 5 az 5 csillagból! 25.08.2012
  Nagyon jó játék! És nagyon olcsó ajánlottam másoknak is az oldalt, hogy itt milyen olcsó minden. A játékot a 3. napja nem tudom letenni!:D Köszönöm!:D
  fizetési módok - támogatott fizetési módok és bankok