Battlefield: Hardline Konzol típusa:

SZINTÉN ELÉRHETŐ Battlefield: Hardline - PC DVDBattlefield: Hardline - PS4Battlefield: Hardline - XBOX ONEBattlefield: Hardline - PS3
Bruttó ár
6.690 Ft
Nettó ár: 5.268 Ft
 
Termék kódja: 306866
ElectronicEN szinkron

Battlefield: Hardline [XBOX 360]

Tisztelt Vásárlók! Az adott termékleírás javítása folyamatban van, az esetleges pontatlanságokért elnézést kérünk!
Amennyiben a fenti okból kifolyólag a termékleírásban valami nem egyértelmű az Ön számára, úgy kérjük a további információkért a rendelés leadása előtt vegye fel a kapcsolatot az ügyfélszolgálattal!
Teljesítsd az álommunkádat, mint egy zsaru vagy egy bûnözõ Battlefieldben: Hardline. Az akció neve kombinációja intenzív multiplayer mód ismert a Battlefield sorozat, és érzelmi történet, hogy õ stílusát közeledik modern televíziós Crime Lab. Egy drámai egyjátékos kampányban Nicho Mendoza fiatal detektív szerepe egy privát csatában várakozik, hogy megbosszulja az egykori társa árulását. Az új multiplayer módok, mint a rablás és a mentés a feladat az, hogy a bûnözõk elfogása, lopás széfek és mentési túszokat, attól függõen, hogy melyik oldalon a törvény állni. Üdvözöljük az új játszótéren. A tipikus sokszínûség, a nagyszerû légkör és a stratégiai Battlefield csapatjáték rendszer belép egy olyan kemény és vonzó világ új földjére, ahol a rendõrség harcol a bûnözõk ellen. A díjnyertes Visceral fejlesztõ stúdió, például a Dead Space sorozat, a Battlefield: Hardline egy innovatív drámai történet a modern televíziós bûnözõk stílusában. Dobjon egy bank széfet a gémbe, vagy fordítsa a Los Angeles-i szalonot egy rakás törmelékbe. A városi környezet változatos helyszínei modernek, szexiek és kiterjedt pusztítást tesz lehetõvé. Használjon hatalmas fegyverarzenál, amelyet elsõsorban a katonai és egyéb berendezések, például a sörétes hordó odpílenými, tárcsák, vagy mászni horgokat. Ez a különleges eszköz bárhol használható minden térképen, hozzájárulva a harc káoszához és kiszámíthatatlanságához. Küldj légi erõsítést csapata, a másik végén a térkép, elpusztítják az ellenzék erõszakos beavatkozásra az úton, vagy terhelt áldozatul rendõr levette egy motorkerékpár. A szárazföldi és légi jármûveken játszott gyors, zömök, és különösen a Battlefieldben: Hardline.
A cím a következő nyelveket tartalmazza:
EN szinkronCZ feliratok

Értékelések Battlefield: Hardline

Nincs vélemény a termékről.