Battlefield: Vietnam

ÚJ TERMÉK
3.390 Ft
Bruttó ár
ELÉRHETŐSÉG
nincs raktáron
Bizonytalan beszerzési idő
Termék kódja: 2917

Electronic 15 éven aluliak számára nem ajánlott angol verzió

LEÍRÁS: Battlefield: Vietnam [PC CD]

A Battlefield játékok új korszakba lépnek: nagyobb tűzerő, modernizált fegyverek és járművek, teljesebb gyalogsági élmény a dzsungelektől Vietnám partjaiig. A Ho Si Min Ösvény falvaitól Hue város utcáiig viselhetsz háborút az Egyesült Államok, vagy az Észak-Vietnámi Hadseregének tagjaként (NVA). A különböző harci alakulatok számos karaktere közül választhatsz katonát, új járműveket vezethetsz, köztük támadó és szállítóhelikoptereket, az M551 Sheridan tankot és az F-4 Phantom vadászgépet az amerikai oldalon, illetve az orosz gyártmányú T-54 tankot, a MiG-21 vadászgépet és Mi-8 többcélú helikoptert a vietnámi oldalon.

Drámai hadszíntereken vívhatsz csatákat: helikopterrajt vezethetsz támadásra ellenséges támaszpontok ellen, ellenséges katonák rajtaütéstét vezényelheted a sűrű aljnövényzetből, veszélyes folyami szakaszon hajózhatsz egy PT csónak fedélzetén, sőt még többet is... Ragadd meg az M-16-osodat, készítsd be a Napalmot és készülj fel, hogy megvívd a vietnámi háború legkeményebb csatáit.

Főbb jellemzők:

 • Korabeli járművek – urald az eget az F-4 Phantommal, emelj a levegőbe járműveket szállítóhelikopterekkel, és így tovább.
 • Használd a dzsungelhadviselés fegyvereit, köztük a pongee-botokat és aknákat.
 • Háborúzz az interneten keresztül a dzsungelben, és a falvakban a Ho Si Min ösvény mentén.
 • Harcolj a vietkong, a zöldsapkások, vagy más alakulatok katonájaként.
 • Vesd magad az ütközetbe egy generáció zenéjére, ami a helikopteredből dübörög, köztük a CCR, Jefferson Airplane és más bandák dallamára.

 • Battlefield: Vietnam
  katalógusba hozzáadva: 01.01.2004.

  Kapcsolódó termékek

  Vélemények: Battlefield: Vietnam

  Nincs vélemény a termékről.
  fizetési módok - támogatott fizetési módok és bankok