Battlestations: Midway [XBOX 360] - BAZÁR (Használt termék)

Bruttó ár
14.290 Ft
Különbözet szerinti ÁFA 0%
 
régóta nem kapható
Termék kódja: 306999
Eidos

Battlestations: Midway [XBOX 360] - BAZÁR (Használt termék)

Tisztelt Vásárlók! Az adott termékleírás javítása folyamatban van, az esetleges pontatlanságokért elnézést kérünk!
Amennyiben a fenti okból kifolyólag a termékleírásban valami nem egyértelmű az Ön számára, úgy kérjük a további információkért a rendelés leadása előtt vegye fel a kapcsolatot az ügyfélszolgálattal!
a játék megvásárolva, 100%-ban működőképes és tesztelt csomagolás sérülésmentes, közepes karcmentes 12 hónap garancia


Új termék leírása:

A Battlestations: Midway egy magával ragadó akciójáték, amiben masszív legi és tengeri és víz alatti csaták részese lehetsz Pearl Harbortól Midwayig. Irányítsd a hatalmas flották támadásait a csaták folyamán, valós időben, irányíts minden repülőgépet, csatahajót, tengeralattjárót.

A játék ötvözi a harmadik személy nézetből követett akciót az epikus tengeri csatákkal és feleleveníti a Csendes - óceán legnagyobb II. világháborús csatáit. A Pearl Harbor béli káosztól A Fülöp - szigeteken keresztül egészen Midwayig.

Innovatív játékmenet teszi lehetővé a kontroll magadhoz ragadását a több mint 60 különféle csatahajó, repülőgép és tengeralattjáró felett - harmadik személy nézetből. A csaták közben bármikor átválthatsz másik egységre, és átveheted azok felett az irányítást.

A singleplayer mód 11 kampányt kínál 12 bonusz küldetéssel. Az online multiplayer pedig teljesen új élményben részesíti a játékost kooperatív és kompetitív lehetőségekkel. A csatákban több mint 60 szövetséges és japán egység is részt vehet.

  • Éld át a II. világháború epikus csatáit akár több perspektívából is. Játszhatsz pilótaként, lövészként, tengeralattjáró kapitányként, sőt még anyahajó parancsnokként is
  • Minden csata több helyen is zajlik egy időben, földön, vízen, levegőben és víz alatt is
  • 60 csatahajó, repülőgép és tengeralattjáró, mind autentikusan megtervezve. Mindegyik saját erős és gyenge ponttal, amiket érdemes figyelembe venni, mielőtt csatába indulnál
  • A legmodernebb grafika kelti életre a Csendes - óceán szigeteit, hihetetlen dinamikus effektekkel, időjárással, stb.
  • Mély multiplayer mód biztosít hatalmas méretű online csatákat akár nyolc játékos számára is, több mint 60 egység részvételével

  • Értékelések Battlestations: Midway [XBOX 360] - BAZÁR (Használt termék)

    Nincs vélemény a termékről.