Bayonetta 3 Nintendo SWITCH

Bruttó ár
18.390 Ft
Nettó ár: 14.480 Ft
 
Termék kódja: 379786
NintendoEN szinkron
Szeretél megtakarítani 4.300 Ft ? Ezt a terméket használtként is árusítjuk 14.090 Ft-ért

Bayonetta 3 [NSW]

A Bayonetta több helyszín között ugrál egy teljesen új, csúcsponti akciójátékban a Nintendo Switch számára. Az őrült új sminkkel és néhány ismerős ollóval a cím szerinti Umbra Boszorkánynak szembe kell néznie egy titokzatos gonoszsággal, klasszikus fegyvereivel és a Boszorkányidő képességével, hogy lelassítsa az időt. Ezúttal a Homunculi nevű, ember által készített biofegyverek találják magukat Bayonetta célkeresztjében.

a játékról

Készülj fel egy pokolian nagyszerű időre
Tekintse meg Bayonetta sötétebb oldalát, és csatlakozzon a Demon Masquerade-hez, egy új képességhez, amely kiűzi a fegyveréhez kapcsolódó démonokat. Ez szórakoztató akciólehetőségeket teremt számára, nem beszélve a hidegrázó kombókról. Olyan démoni kedveseket is megidézhet csata közben, mint Gomorra, Malphas és Phantasmaraneae, így szabadjára engedheti démoni erejüket a csata hevében és új, az életnél nagyobb csatákban, ahol közvetlenül Ön irányíthatja az akciót.

Fejvadászat Bayonettáért
Küzdje végig magát Tokió utcáin, Kína hegyein és sok más helyen! Útközben találkozzon Bayonett virtuális covenjével, mindegyik elbűvölőbb, mint az előző. Violaként, egy élő boszorkányként is vághatsz és pusztíthatsz, aki kardjával és társával, a Cheshire démonnal harcol. Fedezze fel a Bayonettára váró sorsot, és derítse ki, hogy ez a varázslatos szövetség valóban megmentheti-e a valóságot!

Tulajdonságok:
  • Játssz az elbűvölő Bayonetta-ként a csúcspontos játéksorozat harmadik részében
  • Lőj, taposs és törd át magad több helyen, és találkozz más Bayonettákkal
  • Engedd áradni a démonok erejét az új képesség, a Demon Masquerade használatával
  • Engedd szabadjára Bayonetta pokoldémonjait az életnél nagyobb csatákban
  • Csépelj és korcsolyázz boszorkányként Viola képzésében, és gyűjtsd össze Cheshire macskadémonjának erejét

Trailer


Értékelések Bayonetta 3

Nincs vélemény a termékről.