Bayonetta Origins: Cereza and the Lost Demon [NSW] - BAZÁR (használt termék)

Bruttó ár
15.790 Ft
Különbözet szerinti ÁFA 0%
 
Termék kódja: 461034
Nintendo

Bayonetta Origins: Cereza and the Lost Demon [NSW] - BAZÁR (használt termék)

Tisztelt Vásárlók! Az adott termékleírás javítása folyamatban van, az esetleges pontatlanságokért elnézést kérünk!
Amennyiben a fenti okból kifolyólag a termékleírásban valami nem egyértelmű az Ön számára, úgy kérjük a további információkért a rendelés leadása előtt vegye fel a kapcsolatot az ügyfélszolgálattal!
a játék megvásárolva, 100%-ban működőképes és tesztelt csomagolás sérülésmentes, közepes karcmentes szerződéses garancia 12 hónap


Új termék leírása:

A játékról

  • Volt egyszer egy fiatal boszorkány, Cereza néven
    Jóval azelőtt, hogy a sötét művészetek jártasát Bayonettának hívták volna, végzetes utazásra indult a tiltott Avalon-erdőbe. Mellette Cheshire állt, a legelső démona, aki megszállta Cerez plüssállatát. Játssz mindkét szereplőként, és kutasd fel ebben az alattomos erdőben azt az erőt, amely megmentette a főszereplő anyját.

  • Irányítsd Cheshirt és Cerezát, és oldj meg rejtvényeket vagy űzd el a démonokat
    Minden történetben van egy tanulság az együttműködésről, igaz? Ebben a történetben Cereza és Cheshire egyesítik erőiket a tündérek ellen, hogy együtt fejtsenek meg egy sor rejtvényt. A bal oldali Joy-Con vezérlővel együtt mozoghatsz Ceresával, aki mágiával meg tudja kötni a közeli ellenségeket. A jobb Joy-Con kontrollerrel Cheshir a kezedbe kerül, aminek köszönhetően levághatod ellenfeleidet.

  • Lapozd át Ceresa történetét, és fedezd fel a varázslatos, már-már meseszerű Avalon-erdőt
    Az avaloni erdő hihetetlenül szép, de másrészt elég veszélyes. Végigsétálva úgy tűnik, hogy minden része gondosan kézzel festett. A történetjeleneteket élénken illusztrált oldalakon keresztül mesélik el, mintha egy mesével teli könyvet olvasnál. Ne félj megállni és megérezni a rózsák illatát ebben a szeszélyes világban, de légy óvatos - ne maradj sokáig, az erdő megérzi, hogy egy boszorkány elveszett benne...

Trailer


Értékelések Bayonetta Origins: Cereza and the Lost Demon [NSW] - BAZÁR (használt termék)

Nincs vélemény a termékről.