NHL 22 CZ [PS5] - BAZÁR (használt áru)

Bruttó ár
6.090 Ft
Különbözet szerinti ÁFA 0%
 
régóta nem kapható
Termék kódja: 436163
Electronic

NHL 22 CZ [PS5] - BAZÁR (használt áru)

Tisztelt Vásárlók! Az adott termékleírás javítása folyamatban van, az esetleges pontatlanságokért elnézést kérünk!
Amennyiben a fenti okból kifolyólag a termékleírásban valami nem egyértelmű az Ön számára, úgy kérjük a további információkért a rendelés leadása előtt vegye fel a kapcsolatot az ügyfélszolgálattal!
A játék beváltható, 100% -ban működőképes és tesztelt csomagolás sérülésmentes, közepes karcmentes szerződéses garancia 12 hónap


Új termék leírása:


Azok a játékosok, akik elkezdték az NHL 22 játékát PlayStation 4 -en vagy Xbox One -on, át tudják adni a HUT Team csapatának értékét, és folytathatják a PlayStation 5 vagy Xbox Series X | S az NHL 22 -en belül, ami azt jelenti, hogy:

  • A felhasználók 20 játékos + edző elemét védhetik jelenlegi névsorukban, és áthelyezhetik őket egy új konzolra.
  • Amikor a tartalmat a 4. generációs konzolról az 5. generációs konzolra viszik át, az biztonsági okokból nem forgalmazhatóvá válnak.
  • Ez az egyszeri tartalom-áttelepítés 2021 decemberében lesz elérhető.
    Rendelje meg még ma az EA SPORTS ™ NHL 22 játékot, és kapja meg:
  • Akár két gyémántjátékos csomag a HUT -hoz (egy két hónapig).
  • Nyisd ki az X-Faktor zóna lehetőségeit a World of Chel-ben (azonnal).
  • Nyisd meg az X-Faktor pozícióit a Be A Pro (2), ZB bónusz és bónuszpontok között.
  • Egy jégkorong táska
    Veterán bónusz:
  • 3 csomag jutalom a HUT -hoz való hűségért, ha az utolsó három cím (NHL 19, NHL 20 vagy NHL 21) egyikének tulajdonosa
  • 5 hűségjutalom -csomag a HUT -hoz, ha az utolsó három cím közül kettő tulajdonosa (NHL 19, NHL 20 vagy NHL 21)
  • 10 csomag jutalommal a HUT -hoz való hűségért, ha az utolsó három cím mindegyike az Ön tulajdonában van (NHL 19, NHL 20 vagy NHL 21)
    nhl_preo

    ENGINE FROSTBITE

    A legendás Frostbite ™ motor először érkezik az EA SPORTS NHL 22 -re. Az NHL 22 óriási vizuális fejlesztéseket kínál a konzolos játékok jelenlegi és új generációi számára, így ez az egyik legnagyobb előrelépés a grafikus iparban. Legyen szó játékosok portréiról, vagy szövetekből készült animációkról, amelyek életet lehelnek a karakterekbe, vagy dinamikus világításból, amely valóban lenyűgöző játékkörnyezetet teremt, mindenhol javulást fog látni.


    Vizuális fejlesztések:

    A Frostbite minden játékverzióban drámai vizuális fejlesztéseket hoz, amelyek jelentősen növelik a hitelességet. Az NHL szupersztárjai soha nem tűntek ennyire élőnek - minden megváltozott az általános formától a szemekig, amelyek követik a karakter körül zajló eseményeket és reagálnak rá. Bárhová néz, mindenhol javulást lát:

  • A játékosok kifinomult megjelenése: A csillag- és általános fejlécek több mint 100 modellje teljes átalakításon esett át, hogy tükrözze az aktuális szezont, és még részletesebben kínálja kedvenc jégkorongozóit.
  • Jersey fejlesztések: A szövetek apró részleteinek és a nagy felbontású márkás elemeknek, például foltoknak vagy logóknak köszönhetően szó szerint minden öltés látható. Mindezt anélkül, hogy befolyásolná a teljesítményt, a memória- vagy lemezhasználatot.
  • Hajjavítás minden játékos számára: Az EA SPORTS FIFA haj árnyékoló technológia alkalmazásával a játékosok most "funkcionális" hajjal rendelkeznek, amely valósághűbben tükrözi a fényt.
  • Szemanimáció (PA2 Procedural Awareness): A korábbiakhoz képest a játékosok ma már gazdagabb kifejezésmóddal rendelkeznek, mivel a PA2 reaktív szemmozgás -technológia új elevenséget adott nekik. A játékosok szeme követi a körülöttük zajló fő eseményeket (például belépéskor), de rövid pillantással rögzíti azt is, ami a közelben van (például ellenfeleknél).
  • Továbbfejlesztett bőrárnyékolás: Az új bőrábrázolás és a megvilágítás javítása példátlan módon fokozza a játékosok hitelességét.
  • Ruházati animáció: a mezek a játékosok szerint mozognak.
    Jégkorong fizika:

    A bot új, reális kölcsönhatása növeli a játék fizikai szintjét, és a következőket hozza:

  • Korongharcok, amelyek tisztességesek és ügyességi alapúak
  • A bot jobb érintkezési rendszere az ellenfél testével az illegális beavatkozások pontosabb értékelését eredményezi.
  • Reálisabb mozgás a kerítés mentén anélkül, hogy a bot átmenne a textúrákon.
    Kiterjesztett valóság: A legfontosabb játékstatisztikák és információk közvetlenül a táblára vetülnek a mérkőzés során, köszönhetően a kiterjesztett valóság vizuális elemeinek, amelyek tökéletesen illeszkednek a jégen történtekhez. Több játékon belüli információval jobban személyre szabhatja stratégiáját-nem kell többé megszakítania a játékot, és szünetet tartania a valós idejű statisztikák megtekintéséhez.
    Szupersztár X-Faktorok

    Tapasztalja meg a szupersztár X -faktorok hatását, egy úttörő játékrendszert, amely lehetővé teszi, hogy teljes mértékben kihasználja a csillagos játékosok kivételes képességeit - jelenlétük a jégen most még nagyobb hatást gyakorol, mint valaha. A szupersztár X-Faktor képességei, amelyek csak a liga játékos elitjei számára vannak fenntartva, elkülönítik a legjobbakat a többiektől, és a szupersztárok ugyanolyan hűségesnek tűnnek, mint élő társaik. Minden játékos kap egy elsődleges képességet, amely a játékában domináns. Az X-Faktor szupersztárképességének tényleges funkciója mindig ugyanaz marad, de az elsődleges és másodlagos képesség erősítő hatásának szintje megváltozik. A Szupersztár X-Faktorokat nagy hűséggel dolgozzák fel, és a liga legjobb játékosainak jellemző elemein alapulnak. Legyen szó ágyúgolyóról, precíz passzról, robbanásszerű támadási sebességről vagy villámreflexekről a kapu előtt, a szupersztárok X-tényezői a jégen minden pozícióra vonatkoznak, új elemet hozva létre az osztályok közötti versenyben és a stratégiai gondolkodásban.


    Játék módok

  • HOCKEY ULTIMATE TEAM: A HUT egy NHL 22 játékmód, amelyben létrehozhatja saját névsorát jelenlegi, korábbi és legendás NHL játékosokról, és játszhat velük online. Építs csapatokat, gyűjts jutalmakat, és hozd a csapatodba a legjobbakat.
  • WORLD OF CHEL: A többjátékos WOC többféle játékmódot tartalmaz, mint valaha. Hozzon létre saját játékost, és harcoljon különféle módokban, mint például az EASHL, az Ones és az Arcade Threes.
  • BE A PRO: A Be A Pro mód lehetőséget ad arra, hogy megtapasztalja egy NHL -játékos életét a jégen. Lenyűgözze le a klub vezetőségét, és induljon el a hírnév útján, amelynek során törekedni fog a helyre az első formációban, harcolni fog a Stanley -kupáért és megpróbál törjön be a liga elitjébe.
  • REŽIM ORGANIZÁCIE: Építsen dinasztiát kedvenc NHL -csapatának élére több szezonon keresztül, vagy hozzon létre egy vadonatúj csapatot a bajnokság bővítésének részeként. Cserkészd fel a játékost, állítsd be az edzői paramétereket és a formációkat, és tapasztald meg a feszültséget az osztályablak közeledtével, hogy megnyerd a Stanley Kupát.

  •  

  •  

  •  

Értékelések NHL 22 CZ [PS5] - BAZÁR (használt áru)

Nincs vélemény a termékről.