NHL 19 CZ [PS4] - BAZÁR (használt)

Bruttó ár
3.990 Ft
Különbözet szerinti ÁFA 0%
 
Termék kódja: 388477
Electronic

NHL 19 CZ [PS4] - BAZÁR (használt)

Tisztelt Vásárlók! Az adott termékleírás javítása folyamatban van, az esetleges pontatlanságokért elnézést kérünk!
Amennyiben a fenti okból kifolyólag a termékleírásban valami nem egyértelmű az Ön számára, úgy kérjük a további információkért a rendelés leadása előtt vegye fel a kapcsolatot az ügyfélszolgálattal!
a játék a buyoutból származik és 100% -ban funkcionális és tesztelt csomagolás károsodás nélkül, karcolások nélkül 12 hónapos garancia


Új termék leírása:

Az NHL 19 játékban a hoki visszatér a gyökereihez a szabad ég alá. Játssz a szabadtéri jégpályákon az új és a régi-új játékmódokban, indulj el utadon a befagyott halastavaktól egészen a profi ligákig. Mérd össze erődet a több, mint 200 legendás játékossal szemben, beleértve Wayne Gretzkyt is, akiknek autentikus megjelenítéséről a legmodernebb Real Player Motion technológia gondoskodik. Az RPM technológia kirobbanó korcsolyázást kínál nagyon gyors gyorsulással, és továbbfejlesztett vezérlési reakciókat. Az új kollíziós fizikai rendszernek hála nagyobb és durvább ütközéseket láthatunk. Az NHL 19 bemutatja a World of CHEL-t, a továbbfejlesztett játékközpontot az új és régi-új játékmódokkal és a játékosunk testreszabásával, amelyet egy jutalomrendszer alatt egyesít. Tervezd meg karakteredet, és a folyamatos játék során további felszereléseket szerezhetsz, és több, mint 900 új lehetőséget a karakter kinézetének alakítására, beleértve az öltözeteket.


Értékelések NHL 19 CZ [PS4] - BAZÁR (használt)

Nincs vélemény a termékről.