Best of PlayStation Network

ÚJ TERMÉK
4.390 Ft
Bruttó ár
ELÉRHETŐSÉG
nincs raktáron
Bizonytalan beszerzési idő
Termék kódja: 219437

Sony 15 éven aluliak számára nem ajánlott  angol verzió

LEÍRÁS: Best of PlayStation Network [PS3]


A csomag tartalmazza a When Vikings Attack!, a Sound Shapes, a Tokyo Jungle és a Fat Princess játékokat.

When Vikings Attack!

Egy energiával teli kalandjáték harmadik személy nézetből, amiben vikingek hordái ellen zajló harcokban kell részt venned, akár három másik játékossal együtt.


Sound Shapes

A játék tulajdonképpen egy hangszer, ami által a játékos zenét hozhat létre. Teljesítsd a különleges kampányt, ami klasszikus 2D platformjátékban ötvözi a zenét és a művészetet.


Tokyo Jungle

A játékban 50 játszható állatka áll rendelkezésedre, hogy eljuss velük a poszt - apokaliptikus Tokyo táplálékláncának a csúcsára. Játssz történeti vagy Survival módban, légy mindig résen, mert nem tudhatod éppen honnan bukkan elő az áldozatod. Keress élelmet mindenhol a veszélyekkel teli városban, de vigyázz, mert nem te vagy az egyetlen vadász….


Fat Princess

Most kipróbálhatod a játék eredeti történetét, amiben öt különböző karakter közül választhatsz. Fejleszd a csapatodat, a várad védelmét, hogy képes légy megvédeni a hercegnőt. Van azonban egy bökkenő. Az ellenséges csapat ugyanis finom sütikkel eteti a hercegnőt, amiknek ő nem tud ellenállni, ezzel lényegesen szó szerint megnehezítve a várba való visszakísérését.


Best of PlayStation Network
katalógusba hozzáadva: 2013.08.20.

Kapcsolódó termékek

Vélemények: Best of PlayStation Network

Nincs vélemény a termékről.
fizetési módok - támogatott fizetési módok és bankok