No Man’s Sky: Beyond [PS4] - BAZÁR (használt termék)

Bruttó ár
9.490 Ft
Különbözet szerinti ÁFA 0%
 
régóta nem kapható
Termék kódja: 406676
PlayStation

No Man’s Sky: Beyond [PS4] - BAZÁR (használt termék)

Tisztelt Vásárlók! Az adott termékleírás javítása folyamatban van, az esetleges pontatlanságokért elnézést kérünk!
Amennyiben a fenti okból kifolyólag a termékleírásban valami nem egyértelmű az Ön számára, úgy kérjük a további információkért a rendelés leadása előtt vegye fel a kapcsolatot az ügyfélszolgálattal!
A játék a felvásárlásból származik, 100% -ban funkcionális és tesztelt csomagolás sérülés nélkül, karcmentes anyag 12 hónapos szerzõdéses garancia


Új termék leírása:

A kaland és képzelőerő által inspirálva, melyeket a klasszikus Sci-fi-ben megszerettünk, a No Man's Sky játék egy teljes galaxist mutat be, amely felfedezésre vár, tele különleges bolygókkal, életformákkal és folyamatos akcióval és veszélyekkel.

A No Man's Sky játékban, ahol minden csillag egy távoli nap fénye, és mindegyiket bolygók veszik körül tele élettel, te választhatod ki, hogy melyiket látogatod meg.

  • Indulj egy epikus utazásra
    A galaxis közepén fekszik egy ellenállhatatlan pulzálás, amely magához húz téged, hogy megérthesd a kozmosz valódi lényegét. Ám, e utazás során ellenséges lények és kalózok is utadat állják majd, és rájössz, hogy a halálnak is ára van, és a túlélés a döntéseiden múlik.

  • Találd meg végzeted
    A No Man's Sky játékban az út a végtelenbe csak rád vár. Harcos leszel, aki a gyengébbekre vadászik, és elszedi vagyonukat, vagy a kalózokra fogsz vadászni jutalomért cserébe? Az erő a tiéd lesz, ha sikerül fejlesztened űrhajódat és fegyvereidet. Vagy kereskedő leszel, aki cserekereskedelemből él? Vagy kutató? Elindulhatsz az átvizsgált területek határain túlra is, és új helyeket, dolgokat fedezhetsz fel, amelyeket még senki sem látott. Fejleszd motorjaid, hogy még nagyobb távolságokat tehess meg, és fejleszd öltözeted, hogy mérgező környezetben is túlélhess!

  • Értékelések No Man’s Sky: Beyond [PS4] - BAZÁR (használt termék)

    Nincs vélemény a termékről.