Biomutant [PS4] - BAZÁR (használt termék)

A héten több mint 5 ügyfél vásárolta meg
Használt
11.290 Ft
Bruttó ár
ELÉRHETŐSÉG
külső raktáron
Szállítás egy héten belül
Termék kódja: 430779

THQ12 éven aluliak számára nem ajánlottangol verzió
HASZNÁLT ÁRU (BAZÁR)
A bazár/használt termék felvásárolt, használt terméket jelöl.
  • Az így jelölt termék 100% működőképes, minden esetben átvizsgálásra került, mielőtt forgalomba hozzuk.
  • Csomagolása, egyes tartozékai hiányosak lehetnek, magán a terméken használat nyomai felfedezhetők lehetnek.
  • A termékhez minden esetben számla is jár automatikusan.
  • A termék pontosabb állapotáról bővebb tájékoztatást az uzlet@supergamer.hu címen kérhet.
NULL

A számla különbözet szerinti ÁFA - t tartalmaz.


LEÍRÁS: Biomutant [PS4] - BAZÁR (használt termék)


A Biomutant egy nyitott világban játszódó, poszt-apokaliptikus, kung-fu RPG játék egyedi harcrendszerrel, amelyben kombinálhatjuk a közelharcot, a lövöldözést és a mutánsok képességeit.
Ez a harcrendszer lehetővé teszi a mozgás közbeni maximális szabadságot és gyorsaságot, miközben kombinálhatjuk a lövöldözést, a közelharcot és a mutánsok képességeit. A karakterfejlesztésnek köszönhetően új Wushu stílusokra tehetünk szert, amelyeket mesterek tanítanak meg nekünk.
Lehetőségünk van változtatni genetikai struktúránkon, kinézetünk és játékstílusunkon is, amelyek természetesen befolyásolják tulajdonságainkat. A fertőzésnek való kitettség ebben a világban további fizikai elváltozásokhoz vezet, mint például a karmok, egyéb farkak, miközben a rádióaktivitás, amely a régi világ bunkerjeiben van jelen, befolyásolja elménket, és olyan pszichikai mutációkat tesz lehetővé, mint a telekinézis, levitáció és egyéb képességek.
A fegyverek díszítésénél kiélhetjük kreativitásunkat. A tartozékok kombinálásával egyedi egy- vagy kétkezes fegyvereket készíthetünk a közelharchoz, amelyekkel szúrhatunk, vághatunk vagy zúzhatunk. A pisztolyokhoz, puskákhoz és sörétes puskákhoz kiegészítőket adhatunk hozzá, mint például dugóhúzót, láncfűrészt, vagy fertőző folyadékkal teli tartályt, amelyek további előnyöket jelentenek fegyvertárunkban. Sőt még lehetőségünk van találkozni olyan karakterekkel, akik remek dolgokat készíthetnek nekünk, mint a bionikus szárnyak vagy az ugró fúvókák, esetleg módosíthatják automatonunkat - a hulladékból készült társunkat.
A karakterünk felszerelésénél teljes szabadságot élvezhetünk, és nem csupán azon fegyverek kiválasztásánál, amelyeket mi magunk készítettünk, hanem azt is szabadon dönthetjük el, hogy milyen típusú felszerelést viszünk magunkkal. Magunkkal vihetünk gázmaszkot és oxigénpalackot, hogy felfedezhessük a halálos zónákat, vagy termo-öltözéket a krionikus körzetekbe, vagy védőfelszerelést a fertőzött szörnyek elleni harchoz, miénk a döntés.
Alakítsuk ki saját kalandunkat, miközben gyalog, mechanikus járműben, jetpack segítségével, hőlégballonban vagy más eszköz segítségével fedezzük fel ezt a nyitott világot,, és mindazt, ami a felszíne alatt rejlik. Látogassuk meg a haldokló élővilágot, a föld alatti alagutak és bunkerek rendszerét, a hegyeket vagy a szigetvilágot. Ebben a színes és élő, nyitott világban számos felfedezést tehetünk, titkokat fejthetünk meg, szörnyek ellen küzdhetünk, és különböző karakterekkel ismerkedhetünk meg.
Tetteink nagyban befolyásolják a történet fejlődését, amelyben ez az új világ saját pusztulásához közeledik. Valamilyen fertőzés pusztítja a földet, és halál árad az élet fájának gyökereiből. A törzsek megosztottak, és szükségük van valakire, aki elég erős ahhoz, hogy egyesítse őket, vagy elpusztítsa mindet.
Annak ellenére, hogy egy elbeszélő vezet be minket ebbe a világba, aki utazásunk minden lépését leírja, túlélésünk történetének végkifejletét egyedül a mi döntéseink és tetteink befolyásolják.Biomutant [PS4] - BAZÁR (használt termék)
katalógusba hozzáadva: 2021.05.28.

Vélemények: Biomutant [PS4] - BAZÁR (használt termék)

Nincs vélemény a termékről.