BioShock 2 (Rapture Edition)

ÚJ TERMÉK
4.990 Ft
Bruttó ár
ELÉRHETŐSÉG
nincs raktáron
Eladás leállítva
Termék kódja: 35668

2K 18 éven aluliak számára nem ajánlott és tiltott angol verzió

LEÍRÁS: BioShock 2 (Rapture Edition) [XBOX 360]


Az óceán mélyén zajló kaland második részének történései az első rész történései után 10 évvel játszódnak. Big Sister visszatért, és elhatározta, hogy mindent visszaállít az eredeti állapotba. Ám ebben a pillanatban az udvarán Big Daddy kontrollálatlanul sétálgat. Mivel Te nem osztod az ötletét, elkezded keresni a többi Big Daddyt és Little Sistert, hiszen szükséged van rájuk.

Ismét a saját szemeiddel fogod látni a legendás fúrót és a másik, horgonyokat kilövő fegyvert. Óvatosan kell azonban ezeket használnod, mert ha állandóan a ravaszon tartod az ujjad, könnyen túlmelegedhetnek. Használhatod a plazmidokat, vagy javíthatod a hackelt szondáidat. Magaddal viheted a Big Daddyktől kölcsönkért Little Sistereket Adam anyagot gyűjteni, úgy, mint az előző részben.

Ami a játékteret illeti, a játék ideális kompromisszummal érkezik: a helyszínek jó része új. Ezek mellett sok korábbról ismerős helyszínt is meglátogatsz majd, de más szemszögből. Emlékszel még a BioShock első pillanataira? Amikor a víz alatti liftben ültél, átúsztad a várost és csodálkoztál rajta mekkora? Nem lehet, hogy az első részben Rapture minden sarkát felfedezted, most is fogsz új dolgokkal találkozni.
A Rapture Edition tartalma:
 • Artbook Deco Devolution - The Art of BioShock 2

 • BioShock 2 (Rapture Edition)
  katalógusba hozzáadva: 2010.09.06.

  Kapcsolódó termékek

  Vélemények: BioShock 2 (Rapture Edition)

  Nincs vélemény a termékről.
  fizetési módok - támogatott fizetési módok és bankok