BioShock: The Collection Konzol típusa:

SZINTÉN ELÉRHETŐ BioShock: The Collection - XBOX ONE
Bruttó ár
8.490 Ft
Nettó ár: 6.685 Ft
 
régóta nem kapható
Termék kódja: 354765
2KEN szinkron

BioShock: The Collection [PS4]

354765

·  Burial at Sea - Add-On csomagolás, 1 és 2 fejezet
Ez a nagy, kétrészes DLC csomagolás a BioShock trilógia befejezése, mely során a kezdetekhez tér vissza. Térjen vissza az eredeti BioShock kezdeteit megelőző Raptureba.

·  Clash in the Clouds - Add-On csomagolás
Álljon szembe 60 kihívással, négy térképen keresztül, szerezzen hírnevet a ranglétrán, és oldja fel a felderítésre szánt területeket a kolumbiai archeológiai társaság múzeumában.

·  Balenie Columbia's Finest
Az Industrial Revolution Pack és az Upgrade Pack tartalmának kombinációja, tartalmaz továbbá 500 Silver Eaglest, 5 tolvajkulcsot, 6 egyedi tárgy és két fegyver fejlesztés: vadászpuska, Comstock China Boom vadászpuska és Comstock Eagle Eye mesterlövész puska.

 


Amennyiben eddig a Bioshock sorozathoz még nem volt szerencséje, itt a megfelelő idő, hogy kipróbálja és megtekintse, miért kapott annyi díjat. Több legjobb játék ranglista részese volt, több mint 125x volt díjjazva, ebből kétszer a Brit Filmakadémia becsületbeli elismerését nyerte el (BAFTA), valamint az E3 legjobb játéka díjját, Gascom és több más elismert forrás díjját, mint pl. IGN, GameSpot, Game Informer stb. Fegyverek, szintek, karaktermodellek, melyek pár éve sokkolták önt, megváltoztatott struktúrájuk  volt, hogy jobban nézzenek ki, mint azelőtt. Ezen kívül a BioShock: The Collection játék 1080p felbontásba került átdolgoztásra, mind a három játék számára minden single-player DLC tartalmaz.

https://www.progamingshop.sk/sys_img/product/shadow.png

BioShock

BioShock a System Shock akciósorozat folytatása RPG elemekkel, amely a Rapture városban játszódik. Ez egy revolúciós lövöldözős játék, amely az FPS felfogását megváltoztatja. Egy élő, egyedüli és megjósolhatatlan FPS élményt nyújt. A BioShock játék egy újgenerációs FPS.

Miután repülőgépe jeges vízben landol, rozsdás búvárgömböt  fedez fel, és a tenger alatt rejlő városba, a Rapture világába jut el. A város eredetileg egy ideális társadalom részére jött létre, kiválasztott genetikai potencionállal rendelkezők számára, kutatót, művészek és iparosok számára, de ez az idealizmus elavult. Az ADAM anyaggal való kísérleteknek köszönhetően egy sor agresszív mutáns jött létre. A tenger alatti város egy bizarr várossá változott, ahol a biztonsági rendszer fokozatosan felmondja a szolgálatot, és az óceán visszaköveteli mindazt, ami egykor hozzá tartozott. Egy hullákkal teli város vár önre, kislányok hullákat ropnak meg, genetikailag mutáns lakosok lesnek önre minden sarkon. Ebben az új, kemény világban a túlélés érdekében minden erejét be kell vetnie.

https://www.progamingshop.sk/sys_img/product/shadow.png

·  Vegye át az ellenőrzést a hekkelt mechanikus berendezések világa felett, melyet biztonsági tornyok vezérlésével, és egyedi tárgyak létrehozásával, melyek az ön túléléséről határoznak.

·  Fejlessze fegyvereit ionizációs géllel, robbanószerekkel és mérgekkel, melyeknek köszönhetően ellenségeihez és környezetéhez alkalmazkodik.

·  Az Ecological mesterséges intelligencia segítségével fedezze fel ezt az elővilágot, ahol a lakosok érdekes kapcsolatokat létesítenek, melyek a játékélményt befolyásolják.

·  Éljen át egy valósághű újgenerációs grafikát, amely az elveszett várost art deco stílusban jeleníti meg, részletekben gazdag, valósághű vízeffektusok.

·  Válasszon értelemteljesen és hozzon érett döntéseket, melyek végül egy kérdésben összpontosulnak: "Kihasználja a Rapture város ártatlan túlélőit... vagy megmenti őket?"

https://www.progamingshop.sk/sys_img/product/shadow.png

·  Videósorozat, rendezői hozzászólás
Főszerepben Ken Levin, a BioShoc és a BioShock Infinite kreatív igazgatója, Shawn Robertson, a BioShock és a BioShock Infinite animáció igazgatója.

·  A kihagyott vázlatok múzeum
Lépkedjen a Rapture virtuális múzeumában, ahol az eredeti játékból kihagyott vázlatokat tekintheti meg.

·  Challenge Rooms
A BioShock játék történetében fejtörőkkel, spliccerekkel és Big Daddies-el.


·  BioShock 2 (Multiplayer nélkül)

Az eredeti BioShock játék óta 10 év telt el. Atlanti óceán mentén egy szörny kislányokat lopkod, és elviszi őket a vízalatti Rapture világába. Big Daddyként bejárja az elhagyatott várost, az ismeretlen ellenség keresése közben saját túlélése érdekében válaszokat keres.

https://www.progamingshop.sk/sys_img/product/shadow.png

·  Innovatív fejlesztések a küzdelmek során új mélységet jelentenek. Új elemek, mint pl. két fegyver használata egyszerre izgalmas kombinációkat létrehozását teszi lehetővé.

·  Az új és egyedi expedíció az egyik legelismertebb játéktörténet folytatásának eszköze.

·  Játék során gyűjtse a hűségpontokat, hogy új fegyverekhez, plazmidokhoz és a multiplayer módban új tárgyakhoz férhessen hozzá, melyek több száz különféle kombinációban használhat fel, melyek egyedi karakter létrehozását teszi lehetővé, amely játékstílusának megfelelő.

·  Élje át a Rapture világát, még mikor nem volt tenger alatt, és harcoljon olyan ikonikus környezetben, mint a Kashmir Restaurant és a Mercury Suites, melyek az alapoktól átdolgozásra kerültek a multiplayer mód számára.

https://www.progamingshop.sk/sys_img/product/shadow.png

·  Minerva's Den
Önálló BioShock történet, a Rapture azon oldalát képviseli, amelyet eddig még nem láthatott. Használja ki a fejlesztett harci képességeket, ion lézerrel és kaotikus plazmid fekete lyukkal, melyek a Minerva's Den számára kivételesek, miközben Lancer Big Daddy ellen harcol.

·  Protector Trials
Vegye át az Alpha Series Big Daddy felett az ellenőrzést, aki a BioShock2 előtti események előtti hibernációból ébredt fel.Ujmite sa kontroly Alpha Series Big Daddy, ktorý bol prebudený z hibernácie krátko pred udalosťami v BioShock 2.

 

·  BioShock Infinite

A harmadik Bioshock a tenger mélyéről Kolumbia fellegvárába helyeződik át, amely egészen más környezetet, új játszhatóságot stb. hoz számunkra. A második résszel ellentétben a BioShock Infinite a legendás BioShock valódi folytatása, amely igazi változást hoz, egy olyat, melyet a legendás FPS valóban megérdemel.

A felhők felett egy város lebeg, amely a tengeralatti Rapture városához hasonlóan egy tökéletes társadalom álmának folytán kelt életre, mely az ember és a tudomány tudatán alapul. Ahogy azonban az lenni szokott, valami ismét nem úgy sült el, ahogy kellett volna. Kolumbia repülő városa szó szerint lufikon száll, amely a mindent körülvevő vízen kívül új méreteket ölt a magasságtól való félelem, és a környezet instabilitásának következtében, s amely bármikor lezuhanhat a mélybe.

1912-ben Booker DeWitt magánnyomozóként az a feladata, hogy a fiatal Elizabethet megtalálja. Az eset addig a pillanatig könnyűnek tűnik, amíg DeWitt meg nem tudja, hogy Elizabeth a Kolumbia repülő városban tűnt el. Az izgalmakkal teli játék hihetlen világba vezet el minket...

Kolumbia városát az amerikai kormány alapította, a 19. század utolsó évtizedeiben egy gigantikus nagypiacként szolgált. A város kontinensről kontinensre utazott, az amerikai kísérlet az egész világon nagy sikert aratott. Kolumbia azonban egy másik arcát is rejtegeti - titokban az egyik legfejlettebb fegyver arzenált hozta létre. A politikai ellentétek a város amerikai kontinenséről való eltűnését eredményezte. 1912-t írunk, és senki sem sejti, hol van jelenleg a város, és hogy lehet a városba eljutni.

A játékos az egykori detektív, Booker DeWitt szerepét veszi át, akit mentő misszióra küldenek Kolumbiába, a repülő városba. Célja Elizabeth megmentése, aki gyerekkora óta a repülő város rabja. Merész szökésük során Booker és Elizabeth között erős vonzalom alakul ki, amely a környező világ realitásának megváltoztatását és ellenőrzését teszi lehetővé. Együtt kell magukat átküzdeniük a gyorsvasúton, Kolumbia utcái és házai közé, hatalmas léghajók és a felhők közül kell kiszabadulniuk, ehhez csatlakozik egy zseniális történet, amely az újkori játéktörténet egyik legmélyebb élményét ígéri.

Booker Dewitt - a Pinkerton nyomozóiroda nyomozója az állandóan növekvő tartozásaival szembesül, vállára veszi az utolsó megbízását - elindul Kolumbiába, a repülő városba, hogy megtalálja az eltűnt fiatal hölgyet, hogy biztonságban hazajutassa a földfelszínre.

Elizabeth szinte gyerekkora óta a repülő város rabja. Szobáján és őrzőjén, Songbirden kívül semmit sem ismer. Miután Brooker kiszabadítja, rájön, hogy a repülő városban egészen elveszett, és hogy csak az új őrzőjében bízhat, eközben azonban a sorsával kapcsolatban rengeteg megválaszolatlan kérdés gyötri.

https://www.progamingshop.sk/sys_img/product/shadow.png



 

 


Értékelések BioShock: The Collection

Nincs vélemény a termékről.