Birds of Steel

SZINTÉN ELÉRHETŐ Birds of Steel - XBOX 360
ÚJ TERMÉK
9599 Ft
6.790 Ft
Bruttó ár
ELÉRHETŐSÉG
nincs raktáron
Bizonytalan beszerzési idő
Termék kódja: 203923

KONAMI 12 éven aluliak számára nem ajánlott  angol verzió

LEÍRÁS: Birds of Steel [PS3]


A Birds of Steel egy lélegzetelállító szimulátor, ami a II. világháború kulcsfontosságú légi csatáinak egy részét eleveníti meg, beleértve a Midway, a Guadalcanal, a Korall - tenger, a Málta szigeténél, a Ruhr folyónál és a Pearl Harbournál zajlott csatákat. Kiválaszthatod, milyen részletesek legyenek az egyes kampányok, amikből számtalan rendelkezésedre áll, mind single-, mind multiplayer módban.

A játék lélegzetelállító részletességet, időjárás változást, repülőgép sérülést és sok más lehetőséget kínál. A választható kameraállások lehetővé teszik, hogy tanúja lehess a saját akcióidnak akár extrém nézetekből is. A küldetések a "Briefingben" kerülnek bemutatásra, ahol láthatod a saját kommentárjaidat is, illetve az új repülőgépeket, amik a speciális célok elérése után válnak elérhetővé. A Birds of Steel egy sor irányítási rendszert is kínál az egyszerű árkád stílustól az élethű irányításig, ami a repülés minden részlete felett teljes kontrollt biztosít.

A Birds of Steel 20 történelmi és számtalan fiktív küldetést kínál, amik nyolc kampányt alkotnak. Összesen több, mint 100 repülőgép választható a Tengely és a Szövetségesek oldaláról. A játék sok repülőgépet kínál, amik ideálisak minden kampány teljesítésére. A gépek valósághűen kerültek modellezésre a repülési tulajdonságaikat és a fegyverzetüket tekintve. Klasszikus Spitfire, P - 51D Mustang és Messerschmitt 109 áll készen a harcra.


Birds of Steel
katalógusba hozzáadva: 2012.02.08.

Vélemények: Birds of Steel

Nincs vélemény a termékről.