BlackSite-PS3 - BAZÁR (használt termék)

Használt
3.090 Ft
Bruttó ár
ELÉRHETŐSÉG
nincs raktáron
Eladás leállítva
Termék kódja: 228887

Midway 15 éven aluliak számára nem ajánlott  angol verzió
HASZNÁLT ÁRU (BAZÁR)
A bazár/használt termék felvásárolt, használt terméket jelöl.
  • Az így jelölt termék 100% működőképes, minden esetben átvizsgálásra került, mielőtt forgalomba hozzuk.
  • Csomagolása, egyes tartozékai hiányosak lehetnek, magán a terméken használat nyomai felfedezhetők lehetnek.
  • A termékhez minden esetben számla is jár automatikusan.
  • A termék pontosabb állapotáról bővebb tájékoztatást az uzlet@supergamer.hu címen kérhet.

A számla különbözet szerinti ÁFA - t tartalmaz.

LEÍRÁS: BlackSite-PS3 - BAZÁR (használt termék)


Csapatelemekkel tűzdelt FPS, ami abban a korban játszódik, amikor is az emberi civilizáció fejlődésének irányáról készülnek dönteni. A speciális csapat parancsnokaként felelősséggel tartozol a csapatod tagjaiért, azok viselkedéséért. Nem csak parancsokat fogsz nekik osztogatni, de példaként is előttük kell járnod. A Te döntéseiden fog múlni a helyzet alakulása, és a döntések nem lesznek könnyűek. Döntened kell majd, hogy vakon fogod követni a parancsokat, vagy megpróbálsz egyezkedni a saját morális értékrended és etikai standardjaid alapján.
Az egygombos parancsrendszer segítségével utasítások sorát kell kiosztanod az egységednek – az ellenség bekerítése, bombák elhelyezése, fedezékek kihasználása vagy épületek védelme.
A csapat tagjai pontosan fogják a parancsokat teljesíteni, nem fogják azokat megkérdőjelezni, ami további terhet tesz a válladra. Gyorsan és hibák nélkül kell meghozni a döntéseidet, hiszen elég néhány rossz döntés, és a bajtársak értékrendje megváltozik, gyengül a harci teljesítményük, a kitartásuk és a lövéseik pontossága.
Harcolni nem csak gyalogosan kell majd. Egy sor harci eszköz is rendelkezésedre áll, köztük szárazföldi, vízi és légi járművek egyaránt. A fú, történeti kampány mellett, ami több szintre osztva kerül eléd, és több módon is végigjátszható – a játék multiplayer játékot is kínál több móddal: DeathMatch, Team DeathMatch, Capture the Flag. Nem hiányoznak az újdonságok sem, mint a Human vs. Robot és a Siege mód, amelyekben a csapatok a megszerezhető területekért harcolnak.


BlackSite-PS3 - BAZÁR (használt termék)
katalógusba hozzáadva: 2014.02.21.

Kapcsolódó termékek

Vélemények: BlackSite-PS3 - BAZÁR (használt termék)

Nincs vélemény a termékről.
fizetési módok - támogatott fizetési módok és bankok