Blasphemous (Deluxe Edition) Konzol típusa:

SZINTÉN ELÉRHETŐ Blasphemous (Deluxe Edition) - PS4Blasphemous (Deluxe Edition) - NSW
Bruttó ár
8.090 Ft
Nettó ár: 6.370 Ft
 
régóta nem kapható
Termék kódja: 431802
SoldEN szinkron

Blasphemous (Deluxe Edition) [XBOX ONE]

A Blasphemous egy brutális akcióplatformer, ügyes hack’n slash harci rendszerrel, a Cvstodia rémálom világában játszódik. Fedezd fel és csiszold képességeid, majd végezz vad kivégzéseket az ellenségek hordáin, amelyek közted és az örök kárhozat áttörésére irányuló törekvésed között állnak!

Tulajdonságok: Fedezz fel egy nem lineáris világot, amelyben le kell győzni a félelmetes ellenségeket, és el kell kerülni a halálos csapdákat, miközben a különböző országokon keresztül keresed a megváltást Cvstodia sötét gótikus világában!

Brutális harc: Engedd szabadjára Mea Culp kardjának erejét, amely magából a bűnből született, és pusztítsd el ellenségeid! Miközben elpusztítasz mindent, ami az utadban áll, tanulj meg új kombókat és különleges mozdulatokat.

Kivégzések: Engedd szabadjára haragod, és végezd ki ellenfeleidet - mindezt gyönyörűen renderelt pixel-animációkban.

Testreszabhatod a build-edet: Keress és használj különféle ereklyéket, imákat, kardszíveket, amelyek új képességeket és fejlesztéseket biztosítanak neked! Kísérletezz különböző kombinációkkal, hogy azok megfeleljenek a játékstílusodnak!

Tárd fel Cvstodia titkait: A világ tele van szenvedő lelkekkel. Egyesek önzetlenül ajánlanak segítséget, mások kérhetnek valamit cserébe. Fedezd fel ezeknek a megkínzott karaktereknek a történeteit és sorsát, és kerülj közelebb e sötét világ megértéséhez!

Blasphemous (Deluxe Edition) tartalma:

  • Bónusz skin-ek „Alloy of Sin“ és „Golden Burden“
  • Digitális soundtrack
  • Digitális artbook
  • Digitális képregény
  • Matrica
  • Plakát Cvstodia

    blast_delju




  • Értékelések Blasphemous (Deluxe Edition)

    Nincs vélemény a termékről.