BlazBlue: Continuum Shift [PS3] - BAZÁR (Használt termék)

Bruttó ár
3.590 Ft
Különbözet szerinti ÁFA 0%
 
régóta nem kapható
Termék kódja: 381603
PQube

BlazBlue: Continuum Shift [PS3] - BAZÁR (Használt termék)

Tisztelt Vásárlók! Az adott termékleírás javítása folyamatban van, az esetleges pontatlanságokért elnézést kérünk!
Amennyiben a fenti okból kifolyólag a termékleírásban valami nem egyértelmű az Ön számára, úgy kérjük a további információkért a rendelés leadása előtt vegye fel a kapcsolatot az ügyfélszolgálattal!
a játék megvásárolva, 100%-ban működőképes és tesztelt csomagolás sérülésmentes, közepes karcmentes szerződéses garancia 12 hónap


Új termék leírása:

A kitűnő harci játék javított verziója a Guilty Gear alkotóitól. A BlazBlue: Continuum Shift egy 2D/3D anime harci játék, rendkívül jól kiegyensúlyozott karakterekkel, művészi atmoszférával és mindenekelőtt szórakoztató harcrendszerrel, kombókkal és különféle támadásokkal. Singleplayer módban egy izgalmas történet vár Rád, ami minden szereplővel megismertet. Multiplayer módban lehetőséged van más játékosokhoz csatlakozni, és kipróbálni az online párbajokat.

A Calamity Trigger alcímű eredetivel szemben a Continuum Shift három teljesen új karaktert is tartalmaz, kiegyenlíti az elérhető szereplők képességei közötti különbségeket és a kezdők számára rendelkezik oktató móddal is, minek köszönhetően már az elején képes leszel kombókat használni.

Értékelések BlazBlue: Continuum Shift [PS3] - BAZÁR (Használt termék)

Nincs vélemény a termékről.